2777
2789
عنوان

خانم های شوماخر😎

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 57 پست
اینو مربی قشنگ منم همینطوری گفته بهم دیشب با شوهرم داشتم تمرین میکردم و بنده خدا داشت سکته میکرد😬می ...

خوب کم‌کردن سرعت با ایست کامل فرق داره خدا یکم عقل بده هر چی میگیم نمی گیری

عزیزم فرعی به اصلی مقدمات خاصی داره اینکه کامل ایست کنی حق تقدم با کسی که تو اصلی هست

می دونم عزیزم ولی اصلی به فرعی هم باید سرعت رو خیلی کم کنی که اصلا من بلد نبودم🥴

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو مربی قشنگ منم همینطوری گفته بهم دیشب با شوهرم داشتم تمرین میکردم و بنده خدا داشت سکته میکرد😬می ...

چون اینحا ایرانه  نیش ترمز میزنی سرعت کم بشه دنده کم میکنی  

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
می دونم عزیزم ولی اصلی به فرعی هم باید سرعت رو خیلی کم کنی که اصلا من بلد نبودم🥴

خوب اینکه مشخصه حتی توی خیابون خیلی پهن هم باشی بازم باید دقت کنی همه جا رو بپایی 

آدم هیچ وقت کوچه‌ای رو که نمی‌دونه داخلش چه خبره رو با سرعت نمیره که 🥴

خوب کم‌کردن سرعت با ایست کامل فرق داره خدا یکم عقل بده هر چی میگیم نمی گیری

😑عزیزم شما فکر کن برای یه آدم صفر داری توضیح میدی حوصله نداری نیاز به توهین هم نیست😐و اینکه بله می‌دونم کم کردن سرعت با ایست فرق داره ولی همونم بهم نگفته بود فقط گفته بود پات رو از گاز بردار بعد من فکر کن با سرعت شاید بیست تا هم می پیچیدم تو فرعی که این اصلا خوب نیست🥴

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خوب اینکه مشخصه حتی توی خیابون خیلی پهن هم باشی بازم باید دقت کنی همه جا رو بپایی آدم هیچ وقت کوچه‌ا ...

🙈درسته تسلطم کمه متاسفانه. حالا می بینم مربی هم خوب انتخاب نکرده بودم😐

چون اینحا ایرانه نیش ترمز میزنی سرعت کم بشه دنده کم میکنی

خب ببین این اصلا به من نگفته بزن دنده یک!!!همیشه با دو می رفتم تو فرعی ها ولی الان تو نت دیدم گفته با یک برو.شوهرمم میگه با یک باید بری

سرعت و کم کرده با احتیاط وارد میشی بعد افسر ممکنه بگه اگه ماشین بیاد باید چیکار کنی که میگی ایست می ...

این پست های شما رو هم من الان دیدم☺️و بله حرفاتون هم درسته

خب ببین این اصلا به من نگفته بزن دنده یک!!!همیشه با دو می رفتم تو فرعی ها ولی الان تو نت دیدم گفته ب ...

چون سرعت کمه باید دنده رو کم کنی حالا کم کم دستت میاد با توجه به شرایط ممکنه ماشین بیاد موتور بیاد مجبور بشی ایست کامل  کنی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خب ببین این اصلا به من نگفته بزن دنده یک!!!همیشه با دو می رفتم تو فرعی ها ولی الان تو نت دیدم گفته ب ...

عجب مربی بی‌سوادی 

خوب دنده ۲ سرعت بالاست نسبتا برای پیچیدن ما حتی می‌خواهیم دور هم بزنیم توی خیابون چه یه فرمون چه دو فرمون باید دنده یک کنیم این چطور میگه با دنده دو برو مستقیم 

فرعی یه خیابونیه که وقتی می‌خوایم داخلش بشیم جز نقاط کوره نمی‌دونیم داخلش چه خبره که نباید با سرعت بپیچیم 

حتی اگه سرعتمون رو هم کم کنیم با دنده دو بریم به ماشین فشار میاد و دنده مرده می‌شه

عزیزم من از ۱۸ سالگی گواهینامه گرفتم پشت فرمان نشستم الان ۱۲ سال رانندگی می‌کنم ه همسرم مربی آموزشگا ...

خیلیم عالی پس براتون خیلی بدیهی هست که میگید مدل خاصی نداره☺️ 

اصولی به فرعی هم درسته حق با ماست اما باز هم باید چک کنیم ماشین نیاد راهنما می‌زنیم با احتیاط کامل و ...

ممنون از حوصله تون🌹