کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
نه کلاچک آروم ول میکنی باید گاز بدی که ماشین حرکت کنه البته خیلی آروم اگه بخوای فقط کلاچو ول کنی گا ...
ببین اصلا تو تمرین ها تو دنده عقب حتی یه ذره هم گاز نمی دادم فقط با کلاچ.کلا هم نگفته بود بهم گاز بده😐
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند وقت بود تو فکرم بود برم مربی آموزشگاه بشم شوهرم میگه ولش کن از بچهها نمیرسیولی خیلی دوست دارم
مربی من که اصلا از کارش راضی نبود می گفت آرتروز گرفتم زانوم زده بیرون بخاطر همین تو ماشین نشستن یکسره هم از کمر درد می نالید. اگه میخوای بری هم خیلی سبک بردار. برای خانم ها خیلی فرسوده کننده هست
خوب پا رو از رو گاز برداریم بازم ماشین شتاب داره برای دور زدن مناسب نیست باید با ترمز سرعت مناسب رو ...
درسته من اصلا کلا با ترمز زیاد کار نمیکردم.فقط برای ایست کامل زود کلاچ میگرفتم و بعد ترمز حتی تو دنده سه😬حالا متوجه شدم اول باید ترمز بگیرم سرعت کم کنم بعد دنده کم کنم بعد کلاچ و ترمز🥴
نمیدونم والا من پامو از رو کلاچ برمیدارم موقع دنده عقب یه کوچولو گازم میدم این سری امتحان کنم بدون ...
آره ماشینت اگه خوب باشه بدون گاز میره. ماشین های آزمون خیلی داغونن حتی برای حرکت هم اگه ماشینت خوب باشه بدون گاز قشنگ راه میفته
مرسی که گفتی نمیدونستم شوهر من به صورت موقتی مربی شده بود حدود یک سال دیگه به گردن درد و اینا نرسید ...
راست میگه واقعا خیلی خیلی هم تسلط میخواد مثلاً به کسی مثه من که حتی ماشین روشن نکرده یاد بدی!!خیلی چیزها برای شما بدیهی هست مثه همین گردش به فرعی که میگی خب بدیهی هست دیگه باید سرعت کم کنی ولی مثلاً من که اصلا نمیدونم رانندگی چیه اصول روندن تو ذهنم نیست تمام این نکات رو هی باید تکرار کنی برام
حالا دوست خوبم اگه باز راهنمایی چیزی خواستی در حد که بدونم راهنمایت کنم خوشحال میشم
ممنونم خیلی خوب جواب دادی.یه سوال برای دوبل مربی بهم گفت فرمون اول که به راست میچرخونی آنقدر میری عقب که گلگیر سمت شاگرد برسه لب جوب.بعد با آقا تمرین آزاد رفتم گفت گلگیر سمت خودم برسه لب جوب و با روش اون رفتم پارکم خراب شد. چیکار کنم؟!!ماشین هاشون البته فرق داشت ماشین خانم ساینا بود مال آقا تیبا ماشین آزمون هم تیبا هست
گلم هر مربی به روش خودش توضیح میده من برای پارک دوبل میرم اول بغل ماشین جلویی پارک میکنم دنده عقب م ...
🤔اینطوری که دوبل در نمیاد فاصله ت با جو خیلی کم میشه یا نه؟!!!ببین به ما گفتن اول یکم میای عقب چراغ ماشین کنار ی میفته وسط سه گوشه پنجره عقب. بعد در جا فرمون رو میچرخونی به راست میری عقب تا باز چراغ ماشین کناری بیفته وسط پنجره شاگرد و گلگیر هم می رسه لب جوب. بعد فرمون رو می پیجچونی به چپ و میری عقب تا ماشین صاف شه