2777
2789
عنوان

خانم های شوماخر😎

378 بازدید | 57 پست

نحوه ورود از اصلی به فرعی رو میگید ؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهنما می زنیم و وارد می شویم

خسته نباشید😎سرعت و هیچ دنده و اینا رو بگو

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مدل خاصی ندارد میری دیگه,😄

😁وقتی با آموزشگاه رانندگی راننده شدی😊

خسته نباشید😎سرعت و هیچ دنده و اینا رو بگو

سرعت و کم کرده با احتیاط وارد میشی 

بعد افسر ممکنه بگه اگه ماشین بیاد باید چیکار کنی که میگی ایست می کنم حتی با اینکه حق با منه

نه این مال فرعی به اصلی ه تو اصلی به فرعی توقف نداری

اینو مربی قشنگ منم همینطوری گفته بهم دیشب با شوهرم داشتم تمرین میکردم و بنده خدا داشت سکته میکرد😬میگه چرا واینستادی!!!چرا با سرعت دور زدی😵اگه یکی از روبروست میومد می‌زدی بهش که راست میگه!!!رفتم تو نت دیدم گفته بود سرعت رو کم و با دنده یک میریم داخل اما مربی به من نگفته بود فقط گفته بود پات رو از گاز بردار😑

عزیزم فرعی به اصلی مقدمات خاصی داره اینکه کامل ایست کنی حق تقدم با کسی که تو اصلی هست

اصولی به فرعی هم درسته حق با ماست اما باز هم باید چک کنیم ماشین نیاد راهنما می‌زنیم با احتیاط کامل وارد می‌شیم