2777
2789

نمیدونم چرا اینطورشده همش مریضه تا یه نصف روزخوله دوباره حالش بدمیشه کسله بی حوصله

به نظرخودم چشم خورده مرتب صدقه میدم اسپنددودمیکنم......

دیگه دیوونه شدم

امشب گفتم فردا مرغ بگیرسرببرند 

یه چیزی که هست شوهرمن کلا خوش برخورده اهله دله شوخه بعدم مرد خوبیه رابطمونم سردشده 

چهره وتیپشم معمولی 

راه حل داریدبهم بگید

خودمم یه دفعه حس ستگینی به دست میده کلا بهم میریزم اصلا یه وضعی شدیم😔

ویروس حدیده بابامم یه ماه مریضی بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما چشمش کردن عزیزم. منم خواهرم چشمهاش شوره به خدا خدا نکنه از یکی تعریف نکنه یک بلایی  سرش در میاد البته برای بقیه بچه های خودش وچشم نمیکنه. امروز اسم یکبدبختی رو اورد چقدر فلانی خوبه بنده خدا فهمیدم مریض شده خانمش میکفت از صبح حالش خوب بوده یکهو مریض شده. وای من که از چشم خواهرم میترسم 

حتما چشمش کردن عزیزم. منم خواهرم چشمهاش شوره به خدا خدا نکنه از یکی تعریف نکنه یک بلایی سرش در میاد ...

خدابخیرکنه تازه خواهرتم هست....

اینجوری خیلی بده

شوهرمنم اصلا یه حال بدی پیداکرده

واقعاآخه شوهرمنم مرتب چشماش عفونت میکنهکلی آنتی بیوتیک قطره زده ولی دوروزخوبه بازدوباره

یه دفعه بابام چهارتا یه سری سه تا با یه سرم زد غذا نمیخورد لاغر شد شدید می‌خوابید میرفت میومد می خوابید هیچی ضعیف شد هنوزم لاغره انتی بیوتیک باید مزتب بخوره،پصر منم کرفت فثط تب داشت اب قطع نمیشد هیچ جوره ،چلیی کوهی و پنیرک اینا بخر از عطاری تند تند بده بخوره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یه دفعه بابام چهارتا یه سری سه تا با یه سرم زد غذا نمیخورد لاغر شد شدید می‌خوابید میرفت میومد می خوا ...

بدبختی اینارونمیخوره کلا معدش حساسه 

الهی بابای شماهم زودترخوب بشن هیچی مهم ترازسلامتی نیس

خدابخیرکنه تازه خواهرتم هست....اینجوری خیلی بدهشوهرمنم اصلا یه حال بدی پیداکرده

به خدا. وضع مالیشونم عالی هست ولی خدا نکنه ما چیز جدید بخریم. بچه هایمن لاغر پسرم اینقدر لاغر دور از جون مثل این افریقایی ها میمونه. دختر خواهرم میگفت خاله چرا بچه های تو اصلا گرسنه نمیشن ولی ما همشگرسنه ایم. بعد بچم یکمدت بود بیشتر غذا میخورد رفت خونه ی خالش یک بشقاب غذا خورده بود اینم به همه گفته بود به مامانم بهخودم زنگزد گفت بچم بعدش مریض شد دیگه الان هیچی نمیخوره. یا دوتا ماشین دارن ما ۱۳سال پیش ماشین خریدیم تا نشست از ماشین تعریف کرد ماشین خراب شد مجبور شدیم با تاکسی بریم جایی که میخواستیم بریم. به خدا موندم چی کار کنم ما تقریبا همسایه هستیم بیشتر میبینمش موندم چی کار کنم به خدا از چشمش درامان باشیم؟ 

بدبختی اینارونمیخوره کلا معدش حساسه الهی بابای شماهم زودترخوب بشن هیچی مهم ترازسلامتی نیس

مرسی عزیزم ایشاالله تو زندگیت عشق سلامتی و محبت باشه

به خدا. وضع مالیشونم عالی هست ولی خدا نکنه ما چیز جدید بخریم. بچه هایمن لاغر پسرم اینقدر لاغر دور از ...

عزیزم خدا به دادت برسه ......

اینطوری خیلی سخته