2777
2789

من دوس ندارم با رفیقاش جایی بره 

ماهی یکی دوبار میخاد بره استخر باهاشون 

دوس ندارم بره چون بشدت رفیقاش روی رفتارش تاثیر میذارن مخصوصا کارای منفی اونارو مث بچه ها یاد میگیره

خودش یه چیزای از رفیقاش تعریف میکنه ک از هرچی مرده بدم میاد  

ب نظرتون سخت میگیرم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت نمی‌گیری و کاملاً حق داری، چون به هرحال به فکر زندگیت و شخصیت شوهرتی.

اما اینو یادت نره که دقیقا عین یه بچه ممکنه لج کنن آقایون 

و بهترین روش اینه که یکم بهش آزادی بدی و حس کنه که حساسیتت رفته، اونوقت تو زمان‌های طلاییتون میتونی آروم آروم خواستتو غالب کنی بهش‌.

در واقع هرچی که بزنی تو سر خودت و یا اون؛ تاثیر که نداره هیچ، بلکه لجبازتر هم میشه و اتفاقا بیشتر به همون دوستا پناه میبره.

چه کارهایی یاد میگیره ؟؟؟

مثلا بد دهن شده حرفای زشت جلو بچه از دهنش در میره اینقد ک با اونا اینطوری حرف میزنن 

یا میاد میگ رفیقم گوشی دوم داره قایمکی یا میگ رفیقام می‌رن باغ زن میبرن میترسم ب بهانه استخر جای دیگ بره من چمیدونم کجاس 

ما قبلا هیچکدوم نمیرفتیم منم خوشم نمیومد جدیدا خودم میرم هر تعداد خودم برم با محدودیت شوهرمم همونه مثلا یروز عصر تا غروب برم شوهرمم همونه عصر تا غروب مسافرت اینا نداریم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نمیره جایی آخرین بار ۳ سال پیش رفته بودن بیرون اونم دو تا شون با بچه بودن خیالم راحت بود 😁

آفرین بهش مشخصه خانواده دوسته 

شوهر من مجرد ک بوده کلا با رفیق زندگی میکرده اصلا تو خونشون نبوده اینو بعد عقد فهمیدم 💔