2777
2789
عنوان

دوستانی که تازه طلا خریدن نگران نباشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 113 پست
این که چیزی نیست من مارکت جهانی طلا کار میکنم

عه 

چند پیپ سود هفتگیته عزیزم

بعد همین بود میگفتی طلا به اخبار ربط نداره؟

واقعا عجیبه

یعنی تو اصلا نرخ بهره و اخبار فدرال و نرخ بیکاری و نرخ تورم 

تو فارکس واست مهم نیس

عجب تحلیلگری

سیاست و اقتصاد باهم پیش میرن اگه به سیاست نبود با خبر رغتن به مذاکره نمیومد پایین رفتن مذاکره روند ...

کاش ارزون بشه همه بخرن 

بیشتر بخرن 

والا قدیم همه محکم میخریدن الان مینی‌مال.خب هرچی ارزون بشه بیشتر میخرن دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها می‌بینید که طلا که اومده پایین ولی قیمت جنسا هیچ فرقی نکرده.... حقیقتا زیاد روی قیمت اجناس تا ...

اخه طلا رو یع شبه میاد پایین 

قرار نیس یه شبه قیمت اجناس و بیارن پایین  چون دست فروشنده نیس جنسی که گرون خریده رو ارزون نمیده که 

ولی وقتی میره بالا فروشنده از این قضیه استفاده میکنه میگن دلار رفت بالا جنس با دلار جدید اومده

سیاست و اقتصاد باهم پیش میرن اگه به سیاست نبود با خبر رغتن به مذاکره نمیومد پایین رفتن مذاکره روند ...

خب این سیگنال هیجان هست ما تورم داریم .. 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تا امثال شما هستن مردم ایران روز ب روز بدبخت تر میشنانقدر راحت از گرانی فاجعه بار حرف میزنین و تحلیل ...

خب وقتی راست میگه بنده خدا 

دروغ دوست دارید بشنوید چرا ؟؟ طلا و دلار پایین اومد همین الان برو سوپری قیمت اجناس رو بگیر ببین پایین اومده ؟؟ 

این پایین اومدن مقطعی هستش

عه چند پیپ سود هفتگیته عزیزمبعد همین بود میگفتی طلا به اخبار ربط نداره؟واقعا عجیبهیعنی تو اصلا نرخ ب ...

دارم در مورد قیمت توی ایران حرف میزنم نه خود انس جهانی طلا 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

جمع جمع تحلیلگراست 🤣🤣

همه سیاست مدار و اقتصاد دان . ولی توی طرز برخورد روزمره با مادرشوهر و خواهر شوهر موندن🤣

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

واسه مذاکره همیشه این پایین اومدنا رو داریم،دیگه باید عادت کرده باشین،واسه فریب تاثیر مثبت مذاکره!!! ...

توبورسم ریخت عیار۲۳تومنی رسید۱۷

دانی چیست دولت .دیداریاردیدن  درکوی اوگدای برخسروی گزیدن
بچه ها می‌بینید که طلا که اومده پایین ولی قیمت جنسا هیچ فرقی نکرده.... حقیقتا زیاد روی قیمت اجناس تا ...

عزیزم اولا ک زمان میبره تا روی همه چی تاثیر بذاره 

مثلا شوینده مواد اولیش زمانی تهیه شده ک دلار ۱۰۰ تومن بوده ب این زودی ک پایین نمیاد

بعدم اگه قیمتا ثابت بمونه الانشم باز بهتره تا اینکه هرروز افزایش قیمت...

خب وقتی راست میگه بنده خدا دروغ دوست دارید بشنوید چرا ؟؟ طلا و دلار پایین اومد همین الان برو سوپری ق ...

تقصیر ماست که بین یمشت زن خونگی این صحبت هارو میکنیم 

دارم در مورد قیمت توی ایران حرف میزنم نه خود انس جهانی طلا

سوالامو جواب ندادی

بعدم ربطی نداره فاندامنتال تو ایرانم جوابه 

شاید اخبار خود کشور روش تاثیر نداشته باشه

اما اخبار بین الملل تاثیرش زیاده