2777
2789

دختری که یه عمر جوونی درس خوند و پاک موند

دختری که سرکار رفت رو پا خودش بود

دختری که کلییی تلاش کرد

هیچکس اونا رو نمیخواد مگه پسرای بچه ننه بی عرضه🥲

که بخوان از دختره پول بکنن

🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته نمیخوان؟!

این دخترا زندگیشونو خدا تضمین میکنه

تو قرانم گفته دخترپاک برای پسر پاک💚

صبر کن به وقتش بهترین مورد سر راهت قرار میگیره 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

عزیزم این جمله هارو کردن ت مخ ماها ب این چیزا نیست که هنوز اینقد ادم درست وجود داره که دنبال همچین دخترایی باشن، از طرف دیگه حتی اگه کسی نخواد بدرک مگه اهمیتی داره..؟؟! مگه باید دنبال خواستن بقیه باشه همچین ادمی؟! 

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

کی گفته نمیخوان؟!این دخترا زندگیشونو خدا تضمین میکنهتو قرانم گفته دخترپاک برای پسر پاک💚صبر کن به وق ...

خیلی قشنگ گفتی آفرین⚡️🤍

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️