2777
2789
عنوان

چرا دخترای پاک رو هیچکس نمیخواد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 59 پست

تو فامیل شوهر دوسه تا دختر خوب و شاغل با درامد بالا هست که فقط پسرای بتیغ و‌گشنه باخانواده های سواستفاده گرشون برای خاستگاری میان 

دقیقا برای درامد بالاشون البته دخترای خوبی هستن ولی خنگ و ساده نیستن اجازه نمیدن پسرای بی مسئولیت مخشونو بزنن که فقط وسیله تخلیه کمر پسر مردم بشن و خرج خودشونو‌خودشون بدن و حقوقشونو پسر بتیغه

بقول یکیشون مردا توقع دارن زن همسری کنه ولی خودشون شوهری نکنن 

رابطه یک‌طرفه و‌سواستفاده گرانه میخوان بنفع خودشون‌باشه خودخواهن

چجور ازدواج کردن؟سنتی؟

بیشترشون سنتی بودن 

موردهایی هم بودن که خودشون تو محیط کار آشنا شدن و ازدواج کردن . البته اشنایی به معنی دو ستی نه . صحبتهای پیش از ازدواج

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فامیل شوهر دوسه تا دختر خوب و شاغل با درامد بالا هست که فقط پسرای بتیغ و‌گشنه باخانواده های سواست ...

دقیقا اینطوریه

پیره عذر میخوام بی عرضه بچه ننه که شلوارشم نمیتونه بالا بکشه

دنبال دختریه که این همه سال درست مونده و درس خونده و سرکار رفته

هدفشم فقط پول دخترست

🤍
دقیقا اینطوریهپیره عذر میخوام بی عرضه بچه ننه که شلوارشم نمیتونه بالا بکشهدنبال دختریه که این همه سا ...

اکثر مردا اول بفکر سودو منفعت خودشونن

برعکس زنها تو سرشون کردن احساساتی باشن و  همیشه بدهکار مرد طلبکار

بچه ها دوره اینچیزا تموم شده دختر افتاب مهتاب ندیده تو خونه بمونه فرجی بشه یکی بگیرتش الان باید دختر تلاش کنه کار کنه تو جامعه باشه و اینکه تیپش مد روز بچه ها لباس خیلی مهم خیلیییی نگین ما ارایش نمیکنیم ساده خوبه تیپ نمیزنینم ساده خوبه جامعه نگاه خوبی نداره اینجوری

کورد✌️