2777
2789
عنوان

شوهرم کبد چرب داره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمترین عامل همون رژیم غذایی و کاهش وزن استو البته ترک الکل اگر خدایی نکرده اهلش هست

اهل الکل و .. نیست ولی تنبله اصلا تحرک نداره 🤦🏻‍♀️

ممنونم

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

غذا کم بخوره، فستینگ کنه و لاغر شه. همین کارو کنه خوب میشه. این تجربه ی منه. مشکل اینجاست که مردم می خوان سختی رژیم به خودشون ندن و هر چی می خوان بخورن...

یه قرص می خورن خودشون رو راحت کنن. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

اول از همه پیش ی متخصص خوب باید برید بعدم اینکه رژیم غذایی با حداقل مقدار چربی

ممنونم

منم هفته پیش رفتم کبدم گرید ۲ بود خیلی بدع اصلاکبد چرب باشه گرید برسه ۳دیگه راهی نس ۴ ک رسید میشه سرطان گبد خیلی مراعات کنیدقرص لیور کر دکتر برام نوشته ۳ماه باید مصرف کنم روزی ۴تا میخورم 

قبل صبحونه شربت زرشک میخورم ۱۰دیقه بعد صبحونه میخورم معجزه میشه واسم برای کبدم ورزش پیادروی ۱ساعت روزانه خیلی مهمه برای ماهاک کبدمون چربه 

روغن کنجدی فقط استفاده میکنم و خام میخورم خیلی چیزارو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

صبح ناشتا خاکشیر ۵ دقیقه دم کن بهش بده بخوره عالیهجوشانده عناب هم عالیه

چجوری دم کنم؟

علائمش چی بود

والا علائم خاصی نداشت سونو بخاطر این رفتیم چیز سنگین بلند کرد شکمش درد گرفته بود که گفت کبدش چربه

ولی کلا خیلی جوش می‌زد هم صورتش هم توی سرش بین موهاش

هر چی می‌گفتم بریم دکتر نمی‌اومد

الان همه کبد چرب دارن چیز خطرناکی نیستعلاوه بر رژیم غدایی باید حتما ورزش هم باشه

ممنونم