2777
2789
عنوان

شوهرم کبد چرب داره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 71 پست
هله هوله رو قط کنه برنج خیلی کم بخوره مشروب اگر میخورن نخوره سیگار نکشه تخم مرغ هم نخوره یا زرده اش ...

مشروب و سیگار و .. مصرف نمی‌کنه ولی تا دلت بخواد نوشابه و هله هوله و فست فود میخورد 🤦🏻‍♀️

ممنونم

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاله ام داشت گفتن چربی حذف و همه چی بخار پز و پخته شده باید باشه غذاهایی هم که خودشون چربی مضر دارن ...

غذارو اصلا چرب درست نمی‌کردم ولی کلا خانوادگی شدیدا نوشابه و غذاهای سرخ کردنی و فست فود و این چیزا می‌خورن 

فکر کنم 80 کیلو باشه چاق نیست یکم شکم داره

مشروب و سیگار و .. مصرف نمی‌کنه ولی تا دلت بخواد نوشابه و هله هوله و فست فود میخورد 🤦🏻‍♀️ممنونم

مادرم با این روش کبدش سالم شد همسرمم با نخوردن تخم مرغ و چیزای چرب و تا حدی محصولات کارخونه ای آنزیم هاش اومدن پایین.خواهش میکنم گلم .

غذا کم بخوره، فستینگ کنه و لاغر شه. همین کارو کنه خوب میشه. این تجربه ی منه. مشکل اینجاست که مردم می ...

ممنونم

بخدا تحرکش صفره اصلا تکون نمی‌خوره و رعایت نمی‌کرد 🤦🏻‍♀️

غذارو اصلا چرب درست نمی‌کردم ولی کلا خانوادگی شدیدا نوشابه و غذاهای سرخ کردنی و فست فود و این چیزا م ...

باید به فیت ترین حالت ممکنه برسه چربی بدنش خیلی پایین بیاد الان خاله هم با قد 160 50 کیلوئه

من با 26 سال سن با لاغری کبد چرب دارم 🙄

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
کم کردن وزن خیلی موثره....پیاده روی منظم...اگر مش...ر..وب بخورن...ازون بدتر...یه سریاش که اصلا خوب ...

ممنونم

بله پدرم داشت زیر نظر متخصص بود دارو داد و شیرینی قند روغن و نوشابه خیلیییییی کم شد در حد قطع کردن و ...

خیلی ممنونم 

استادمون میگفت کسی که کبد چرب گرید ۲ رو داره ما پزشکا بهش میگیم کبدت گرید ۳ که خودشو سریع جمع و جور کنه و سفت و سخت خودشو ببنده به رژیم و ورزش

حساب کاربری واگذار میشه

منم هفته پیش رفتم کبدم گرید ۲ بود خیلی بدع اصلاکبد چرب باشه گرید برسه ۳دیگه راهی نس ۴ ک رسید میشه سر ...

آره چندتا قرص نوشتن و گفتن چیزای ترش بخوره و همراه غذا سیر و پیاز خام بخوره

ان‌شاءالله خوب بشین هم شما همسرم 

متاسفانه اصلا حرف گوش نمی‌ده و فعالیت نداره

دمنوش کامبوجیا مارتغیال محشرههههه معجزه میکنه مادرم گرید ۲ بود نجات پیدا کرد

ممنونم