2777
2789
عنوان

شوهرم کبد چرب داره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 71 پست
اره میگن سرطان کبد بدترین و خوب نشدنی ترین اعضابدنع خداسرکسی نیاره من پدرم سرطان روده داشت چقدر عذاب ...

خدا بیامرزدشون 

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با 26 سال سن با لاغری کبد چرب دارم 🙄

نه به سن مربوطه 

نه لاغری

کبدچرب از قنده

مصرف بیش از حد قند های مصنوعی نه صرفا حبه قند!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

دوتا لیوان اب با ی قاشق غذاخوری خاکشیر بجشون رسید ب ی لیوان بر دار سرد شدن بده ناشنا بخوره هر صبح بده تقریبا خیلی عالیه شوهرمن دیگه کبدشاینقد چرب گرمه کهیر میزنه الان بهتره

برو اینستا بزن پیج خسرو زارعی این دکتر طب سنتی فوق العادست من مشکلی داشته باشم اگ خیلی خیلی حاد نباشه ب پیج ایشون مراجعه میکنم با داروی گیاهی تضمین میدم بت ک خوب میشن برای کبد چرب هم ی درمان داشتن 

نه به سن مربوطه نه لاغریکبدچرب از قندهمصرف بیش از حد قند های مصنوعی نه صرفا حبه قند!

اره علت کبد چرب منم معتادی به شیرینی جات هست ولی دکترم تعجب کرد گفت هم سنت کمه برا کبد چرب هم لاغری معمولا تو سن بالاتر و چاق بودن میاد ولی خب رعایت نکنی هر مرضی باشه تو هر سنی باشی میگیری من عاشق شیرینی بودم از اول ولی تو بارداری تشدید شد بعد بارداری هم هست عین معتاد ها شده بودم همش هوس هله هوله های شیرین میکردم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اره علت کبد چرب منم معتادی به شیرینی جات هست ولی دکترم تعجب کرد گفت هم سنت کمه برا کبد چرب هم لاغری ...

هوس بی نهایت به شیرینی جات، جوری که دم به دقیقه دلت چیز شیرین بخواد کمبود منیزیوم در بدن رو داره فریاد میزنه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

فست فود و قهوه اسپرسو سمه .شوهرم ناشنا قهوه میخورد خیلی بده خیلی خیلی برای کبد چرب خطرناکه.روغن های ...

ممنونم

دوتا لیوان اب با ی قاشق غذاخوری خاکشیر بجشون رسید ب ی لیوان بر دار سرد شدن بده ناشنا بخوره هر صبح بد ...

خداروشکر 

ممنونم