2777
2789
عنوان

پوست بلوری هاا بیاین کمک

135 بازدید | 9 پست

من پوستم یکم جوش داره یکمم منافذ باز جوش سر سیاه اینا چی پیشنهاد میدین روتین کامل زیا گرونم نباشه

اسکراب بدن خوب چی پیشنهاد میدین کره بدن خوبه چی ربطوت رسانی میکنه؟

احتمالا پوستت چربه که منافذ و جوش داره

برای صورت سرم نیاسیامید

برای بدن توی حمام ثابون یا شامپو بدن با ph بالا

اسکراب بدن یا نمک حمام

کره بدن

هم پیشنهاد نمیدم یه آبرسان کوچیک یا لیوسیون فاقد چربی کافیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم شما ی ژل شستشویی مناسب پوستو بگیر .هم جوش های سر سیاهت میره هم جوشای زیر پوستیت ..اب زیاد بخور .بیرون رفتنی ضدافتابم یادت نره

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

من پوستم جوشی پشکلی،پر چاله چوله و لک سیاه و زشتم،آمدم اعلام حضور کنم و باعث دلگرمی شما باشم

گلم شما صب ب صب جوش شیرین بزن ب صورتت یکم خیسش کن حالت خمیری بشه بمال صورتت خشک شد بشورش ..اگ پوستت خشکه بعدش نرم کننده بزن اگ چربه ک ن ....

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

شاید باورت نشه بخندی اما اصلا به جوشان فک نکن و استرس نداشته باش

باور کن من قبلا مدام میترسیدم اگه جوش بزنم چی میشه وقتی چیزه شیرین میخوردم

اما از ی جا به بعد گفتم من جوش نمیزنم و نگران نبودم و استرس نداشتم الان پوستم صافه صافه

پس استرس نداشته باشه برا هر چیزی

صابون گوگرد عالیه فقط به چشمات نزن و دوبار تو روز صورتت و بشور

یه مدت کمتر چیزای شیرین بخور اگه میخوری

آرایش زیاد نکن قبل خواب حتما پاکش کن

و بعد حموم مرطوب کننده بزن به پوستت و

پماد ویتامین aDو اِن اِن بزن به لبات و روغن نارگیل به ابرو و مژه هات

دیگه همینا 😊

بیشتر جوش ها از کبد چرب و عفونت زنانه اس ..برطرفش کنید جوشاتونم میره ...

چی میشه اینو بزنم

صورتت ب مرور زمان صاف میشه ..خودم تجربه کردم