2777
2789
عنوان

شوهرم کبد چرب داره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 71 پست
آره چندتا قرص نوشتن و گفتن چیزای ترش بخوره و همراه غذا سیر و پیاز خام بخورهان‌شاءالله خوب بشین هم شم ...

مهم ترین اولویت فقط ورزش رو زانه اس کبد چرب بخاطر کم تحرکیه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید به فیت ترین حالت ممکنه برسه چربی بدنش خیلی پایین بیاد الان خاله هم با قد 160 50 کیلوئه

باید مجبورش کنم ورزش کنه

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

منم هفته پیش رفتم کبدم گرید ۲ بود خیلی بدع اصلاکبد چرب باشه گرید برسه ۳دیگه راهی نس ۴ ک رسید میشه سر ...

ولی کبد چرب زیاد هم به سرطان کبد ربطی نداره سیروز بشه خطرناکه ولی سرطان نیست من خواهر شوهرم با سرطان کبد فوت شد قبلا کبد چرب نداشت اصلا خودشم این سرطان کبد متاسفانه از نوع بدترین سرطان هاست چقدر خواهر شوهر خدا بیامرزم زجر کشید 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پدر من کبد چرب داشت با پیاده روی و ورزش اوکی شدشوهر منم کبد چرب افتضااحی داره ولی عین خیالش نیست

پیاده روی برای همه چی خوبه ولی نمیاد اصلا از خونه تکون نمی‌خوره سونو هم به زور اومد 

ولی کبد چرب زیاد هم به سرطان کبد ربطی نداره سیروز بشه خطرناکه ولی سرطان نیست من خواهر شوهرم با سرطان ...

بخدامنم دقیی نمیدونم بهم گفتن خیلی ترسیدم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

استادمون میگفت کسی که کبد چرب گرید ۲ رو داره ما پزشکا بهش میگیم کبدت گرید ۳ که خودشو سریع جمع و جور ...

اره اتفاقا دکتر گفت از گرید دو بیشتره که یکم ترسید 

ما هم 25 سالمونه 🤦🏻‍♀️

شوهرت 25 سالشه؟؟؟خیلی بده الان جوان ها درگیری و مشکلات زیادی دارن من خودم هم کبد چرب هم سنگ کلیه هم کلفت شدن دیواره رحم دارم 😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پیاده روی برای همه چی خوبه ولی نمیاد اصلا از خونه تکون نمی‌خوره سونو هم به زور اومد

ولش کن 

من رفتم برای شوهرم دارو گرفتم ولی نخورد 

خیلی تنبله 

منم دیگه به روم نیاوردم ، چند روز پیش دیدم از بس گرمش شده پاهاشو می‌زنه به شیشه پنجره خنک شم 

منم چیزی به روم نیاوردم ، رعایت نکنه به ضرر خودشه 

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
بخدامنم دقیی نمیدونم بهم گفتن خیلی ترسیدم

من از دکتر پرسیدم گفت سرطان کبد فرق داره اگه کبد چرب درمان نشه و به مرحله سیروز برسه کبد از کار میفته نیاز به پیوند داره ولی خب سرطان کبد فرق داره با اون خیلی بدتره خدا سر هیچ کس نیاره من با چشم دیدم خواهر شوهرم یه ماه چقدر درد کشید آرزوی مرگ می‌کرد خیلی هم سخته 

شوهرت 25 سالشه؟؟؟خیلی بده الان جوان ها درگیری و مشکلات زیادی دارن من خودم هم کبد چرب هم سنگ کلیه هم ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

رژیم غذایی و فعالیت کم خیلی موثره شما هم مراقب خودت باش

من از دکتر پرسیدم گفت سرطان کبد فرق داره اگه کبد چرب درمان نشه و به مرحله سیروز برسه کبد از کار میفت ...

اره میگن سرطان کبد بدترین و خوب نشدنی ترین اعضابدنع خداسرکسی نیاره من پدرم سرطان روده داشت چقدر عذاب کشیدودم نزد تاازدنیارفت

ولش کن من رفتم برای شوهرم دارو گرفتم ولی نخورد خیلی تنبله منم دیگه به روم نیاوردم ، چند روز پیش دیدم ...

امیدوارم زود خوب شن 

آخه مریض هم بشن خدایی نکرده دردسرش برای ماست 

من از دکتر پرسیدم گفت سرطان کبد فرق داره اگه کبد چرب درمان نشه و به مرحله سیروز برسه کبد از کار میفت ...

خدا رحمتشون کنه