2777
2789
عنوان

قهر اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 71 پست
الهی عزیزم😌😌بابای خودم تنبل بود اصلا کار نمی‌کرد مادرم افسردگی و بیماری روحی گرفت..

تو فک کن ۶۰ سال پیش فک و فامیل و در و همسایه شرمنده باشی.مستاجر.معتاد.سه تا بچه.فقر.تنبلی.دائم الخمر.و........خدا ببره اون‌روزارو نیاره.بیچاره مادرم.بیچاره مادرم.بیچاره مادرم.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از ماست که برماستالان یه دوری توتاپیک های این خانم زدم شوهرش حشیش تریاک گل مصرف میکنه بهش زگیل تنا ...

تو همین تاپیک گفتن سایه مرد معتاد بهتر از نبودنش و طلاقه ببخشید معذرت میخوام 💩💩💩تو همچین سایه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فک کن ۶۰ سال پیش فک و فامیل و در و همسایه شرمنده باشی.مستاجر.معتاد.سه تا بچه.فقر.تنبلی.دائم الخمر ...

این کار باشه میره سرکار ولی این روزها حس میکنم مصرفش زیاد شده خمار میشه حالش بد میشه

کار هم کم شده پول نداره وقتی بی پول میشه هم عصبی میشه

نه عزیزم ولی همکارم طلاق گرفته خیلی اذیت میشه اسم ی مرد تو شناسنامت باشه برات بهتره فردا طلاق هم بگی ...

نگران چیزهایی که شما گفتین هستم برای همین میترسم از طلاق نگران آینده دخترم و خودم 

ان شاالله .این تو ازدواج هم فریبم دادشما جدا شدی؟

قشنگم مال من همسرم نیس.پدرم هستن.اون‌زمان خیلی به مادرم اصرار کردیم که جداشو،ما خودمون از پس خودمون برمیایم،ولی مادرم قبول نکرد.کاش میتونستم همه‌ی زندگی و دار و ندارمو بدم ولی مادرم همچین سرنوشتی نداشت.مادرم بیچاره پول پس انداز میکرد آخرش یه تیکه زمین خرید ولی پدرم فروختش.چقد بخاطر این موضوع مادرم شکست.بعد از ۵۰ سال در به دری و مستاجری،بازم پولاشو جمع کرد خدارو هزاران هزار مرتبه شکر الان با اراده‌ی خودش یه زمین خرید و خونه ساخت.بخاطر ما چه سختیا که نکشید.به کیا که رو ننداخت.خدایا این تاپیک حالمو خیلییییییی بد کرد.هستن همچنین مادرایی که از فرزندشون نمیگذرن و میسازن.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شما تجربه داری. کاش دختر قوی بودم و جدا میشدم از اینده میترسم

خودم نه ولی یکی از نزدیکام بخاطر اعتیاد جدا شد بعد اون درس خوند سرکار رفت کلی پیشرفت کرد دخترش مث دختر شما پدرشو دوست داشت ولی الان که بزرگ شده ممنون مامانشه که همچین تصمیمی گرفته

نگران چیزهایی که شما گفتین هستم برای همین میترسم از طلاق نگران آینده دخترم و خودم

بخدا که داری اشتباه میکنی.ببین دیگه گذشت اون زمانی که طلاق تو جامعه تابو محسوب میشد و قفل بود.بچه‌تو بردار و برو زندگیتو بساز.کی گفته حتماااااا باید یه نر بالاسر آدم باشه؟کی گفته با یه معتاد زندگی کنیم که صرفاً اسمش تو شناسنامه باشه؟؟؟این چه سایه و بالاسریه که همش آدم ذره ذره نابود میشه؟؟؟؟

قشنگم مال من همسرم نیس.پدرم هستن.اون‌زمان خیلی به مادرم اصرار کردیم که جداشو،ما خودمون از پس خودمون ...

منم بدون اینکه بدونه وام گرفتم و کمکم دارم پسنداز میکنم برای آینده دخترم و خودم

پدرت چی مصرف میکرد؟ این اجاره خونه هم کم میاره از پدرش میگیره

بخدا که داری اشتباه میکنی.ببین دیگه گذشت اون زمانی که طلاق تو جامعه تابو محسوب میشد و قفل بود.بچه‌تو ...

این دخترمو دوست داره تا حدی خرج خونه میده همه چی نمیتونه تهیه کنه ولی تا حدی فراهم میکنه هرچند با منت

ولی وضعیت مالیش هرچی میگذره بدتر میشه