2777
2789
عنوان

قهر اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 71 پست
چطور تجربه داری

نه عزیزم ولی همکارم طلاق گرفته خیلی اذیت میشه اسم ی مرد تو شناسنامت باشه برات بهتره فردا طلاق هم بگیری ازدواج کنی از کجا معلوم شوهرت با بچت خوب باشن!! باز خودت میدونی اگه شاغلی اگه درآمد داری دستت برای انتخاب بازتره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاغل هستم ولی درامدم زیاد نیست. از همسرم بدم میاد

پس اگه میخواد جدا بشی اول بسترش رو فراهم کن مثلا پول ی خونه رو حالا اجاره یا خرید جور کن، چون بمونی خونه پدرت هرروز عذابت میدن، اول شرایط رو محیا کن بعد اقدام کن الکی بی گدار ب آب نزن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
تصمیم زندگی کردنه..اون خماربود حواسش نبود بخودش..ببرش کمپ ترک کنه مگه شغلش چیه

قبلا رفت کمپ ترک نکرد از نوجوونی مصرف میکنه فکر نمیکنم بتونه ترک کنه .شغلش  نمیگم شناسایی نشم

سایه همون مرد معتاد بهتر از طلاقه بنظرم

🙄🙄🙄🙄

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اتفاقا خوب میدونی چکاری درسته عزیزم اما جرات وتوان و شرایط انجامشو نداری دوست منجامعه مردسالار زن ه ...

حرف دل من 

به جایی رسیدیم مردا روز به روز عوضی تر و گستاخ تر ، زنا هم تو سری خور

نه نه نه.بخدا که نمیدونی زندگی با آدم معتاد چیه.هیچوقت اینو نگو.ببین طرف فقیر باشه،گدا باشه،عصبی باشه ولی اَمان.اَمان از دست معتاد جماعت.خدا به سر هیشکی حتی دشمن آدمم نیاره.نکشیدی نمیدونی چی میگم.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پس اگه میخواد جدا بشی اول بسترش رو فراهم کن مثلا پول ی خونه رو حالا اجاره یا خرید جور کن، چون بمونی ...

خانوادم خوبن و دلسوز خداروشکر فقط رفت و امد زیاده اونجا اذیت میشم.

به پدرم گفتم اونجا نمیام الان که گفته واست اجاره میکنم 

چطور  زنی  هستی  که اینو میگی؟

یکم فکر کنین

بچه ای  با پدر معتاد  بزرگ بشه با این اخلاقهای  وحشی...چه اینده ای  داره

زنی  که یه شوهر مفنگی  بیعرضه بالا شرشه چه ارزشی  میتونه داشته باشه تو جامعه؟