2777
2789
عنوان

قهر اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 71 پست
قبلا رفت کمپ ترک نکرد از نوجوونی مصرف میکنه فکر نمیکنم بتونه ترک کنه .شغلش نمیگم شناسایی نشم

کار درست اینه حالا که رفتی خونت پدرت تازمانی که کامل ترک نکرده همون جا بمون اگرم برات مهم نیست دیگه برا دعوای کوچیک قهر نکن برو  خونه پدرت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه نه.بخدا که نمیدونی زندگی با آدم معتاد چیه.هیچوقت اینو نگو.ببین طرف فقیر باشه،گدا باشه،عصبی باش ...

الهی عزیزم😌😌

بابای خودم تنبل بود اصلا کار نمی‌کرد مادرم افسردگی و بیماری روحی گرفت..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
حرف دل من به جایی رسیدیم مردا روز به روز عوضی تر و گستاخ تر ، زنا هم تو سری خور

از ماست که برماست

الان یه دوری توتاپیک های این خانم زدم شوهرش  حشیش  تریاک گل مصرف میکنه بهش زگیل تناسلی داده بداخلاقه بازم این طفلک هم تحمل میکنه هم شاعله خوب دختر ایشون چه الگویی دریافت مبکنه:مرد هرچقدر بدباشه خوبه !!!

خلاصه که خاورمیانه وجهان سوم جهنم زن هاست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نه به بچه آسیب نمیرسونه دوسش دارهخانوادم پشتم هست

دوست داشتن برای یه فرد معتاد مثل کرونا میمونه که یه ساعت حالت خوبه یه ساعت بد 

حضانت بچه باتو میشه چون معتاده من که میگم جداشو حالا بشین فکرات بکن اگه جدا شدی به جز حضانت که دادگاه میده تعهد محضری ازش بگیر که یه وقت خدایی نکرده اتفاقی افتاد نتونه بره شکایت کنه ازت

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

خانوادم خوبن و دلسوز خداروشکر فقط رفت و امد زیاده اونجا اذیت میشم.به پدرم گفتم اونجا نمیام الان که گ ...

خب خداروشکر خدا ب پدرت سلامتی بده انشالله

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
کار درست اینه حالا که رفتی خونت پدرت تازمانی که کامل ترک نکرده همون جا بمون اگرم برات مهم نیست دیگه ...

قبلا ترک کرد دوباره مصرف کرد فکر نمیکنم بتونه ترک کنه اوضاع مالیش هم خوب نیس

زندگی با ادم معتاد وقت تلف کردنه..مگه چندبار قراره زندگی کنی...همون دختری ک پدرشو الان دوست داره بوق ...

کاملا حرفت درسته تو اقوام این مورد رو داشتیم دختره الان که بزرگ شده همش ممنون مامانشه ميگه خدا رو شکر به حرفم گوش ندادی و لکه ننگ رو از زندگی مون پاک کردی وگرنه من هیچ آینده ای نداشتم 

چطور زنی هستی که اینو میگی؟یکم فکر کنینبچه ای با پدر معتاد بزرگ بشه با این اخلاقهای وحشی...چه ...

چی بگم

شاید من اشتباه میکنم

از ماست که برماستالان یه دوری توتاپیک های این خانم زدم شوهرش حشیش تریاک گل مصرف میکنه بهش زگیل تنا ...

من ۲۸ سالمه مجردم نگران میشم گاها برای آیندم ازدواجم 

میام اینجا هم یجور دیگه استرس میگیرم

قبلا ترک کرد دوباره مصرف کرد فکر نمیکنم بتونه ترک کنه اوضاع مالیش هم خوب نیس

تا وقتی رفیق معتاد دور رو برش خب نمیتونه  ترک کن ولی خب تو راهه دیگه ای نداره تلاشتو بکن مجبورش کن تهدیدش کن طلاق میگیری این جوری که نمیشع

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷