2777
2789
عنوان

درد بعد از کشیدن دندان عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 11569 بازدید | 26 پست
اگر منظورتون دست زدن به بخش خارجی یا همون لُپ هستش که نه درد نمیگیره با اونور خودم فعلا چیزی نمیخورم ...

هنوز خشک نشده  روی لثه؟

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
هنوز خشک نشده  روی لثه؟

ببین واسه اینکه زودتر ببنده باید بستنی و اناناس و کمپوت اناناس بخوری تا زودتر خوب شه

لثه ت روش که خشک بشه درد کلا میره

من فکر کردم لثه ت خشک شده و خوب شده ولی هنوز درد نداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین واسه اینکه زودتر ببنده باید بستنی و اناناس و کمپوت اناناس بخوری تا زودتر خوب شه لثه ت روش که خ ...

نه لثه هنوز الانم که نگاه کردم احساس میکنم کمی خون توی لثه هست ، ان شاء الله که زودتر خوب بشه میخواستم اونور هم بکشم پشیمون شدم

نه لثه هنوز الانم که نگاه کردم احساس میکنم کمی خون توی لثه هست ، ان شاء الله که زودتر خوب بشه میخواس ...

اگه فکت بزرگه که نکش

اما اگه کوچیکه بکش

من فکم کوچیک بود بخاطر همین تا ۱۶،۱۷ سالگی هر ۴ تاشو کشیدم

اگه فکت بزرگه که نکش اما اگه کوچیکه بکش من فکم کوچیک بود بخاطر همین تا ۱۶،۱۷ سالگی هر ۴ تاشو کشیدم

از طرفی جنس دندونام خوب نیست کلی از دندونامو ترمیم کردم حدودا فکر کنم 4 تا عصب کشی فقط انجام دادم دیگه خسته شدم از دندانپزشکی رفتن

از طرفی جنس دندونام خوب نیست کلی از دندونامو ترمیم کردم حدودا فکر کنم 4 تا عصب کشی فقط انجام دادم دی ...

منم مثل توام و اندازه ۱۰،۱۲ تا رو درجا چون حوصله عصب کشی نداشتم و میترسیدم ،رفتم دکتر و درستشون کردم حتی اگه یه لک بودن

تو هم از اونجایی که جنسش بده درستشون کن دندوناتو و عقلتو اگه مخصوصا فکت کوچیکه و جا نداره بکش که بعدا دیگه درد نکشی و لازم نشه که علاف شی

من که کشیدم و الان ۵ سالی هست دیگه اصلا راهم نیوفتاده دندون پزشکی و راحت شدم

منم مثل توام و اندازه ۱۰،۱۲ تا رو درجا چون حوصله عصب کشی نداشتم و میترسیدم ،رفتم دکتر و درستشون کردم ...

دیشب مسکن خوردم تقریبا خوب شده بودم تا الان که از خواب پاشدم دوباره این دندون درد شروع شد یعنی واقعا دیگه تا دندون عقلام نیاز جدی نباشن نمیکشمشون

منم دارم ازدندون درد میمیرم دندون عقل پایین سمت راستم وکشیدم وجراحی کردم گفتن تایه هفته خوب میشه ولی الان شیش روزه هنوز خوب نشده دوتادندونای جلویی بعد دندون عقلم خیلی دردمیکنن دیگه طاقت ندارم 

منم دارم ازدندون درد میمیرم دندون عقل پایین سمت راستم وکشیدم وجراحی کردم گفتن تایه هفته خوب میشه ولی ...

سلام عزیزم

ببخشید یه سوال داشتم

منم مثل شما بعد از اینکه دندون عقلم رو کشیدم دندون جلویی افتاده رو درد البته دندونه سالمه نه پر شده نه پوسیده هست

ده روز میشه تقریبا که کشیدم

شما رفتی دکتر یا خودش خوب شد؟

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.