2777
2789
عنوان

قهر اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 71 پست
نه عزیزم ولی همکارم طلاق گرفته خیلی اذیت میشه اسم ی مرد تو شناسنامت باشه برات بهتره فردا طلاق هم بگی ...

واقعا این حرف شمارو دیدم دلم میخواد از دست فتواهای شما و کسایی که باهاتون موافقن سرمو بکوبم تو دیوار 

یه دختر خوب😂😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بدون اینکه بدونه وام گرفتم و کمکم دارم پسنداز میکنم برای آینده دخترم و خودمپدرت چی مصرف میکرد؟ ا ...

اول سیگار.بعدش تریاک.بعد افتاد رو دور هروئین.بعدشم قرص و بعدشم شیشه که دکتر گفت ترک کردن شیشه محاله.

اول سیگار.بعدش تریاک.بعد افتاد رو دور هروئین.بعدشم قرص و بعدشم شیشه که دکتر گفت ترک کردن شیشه محاله.

این تجربه سیگار و حشیش و تریاک ی گیاه هست نمیدونم اون چییه

خودشو زرنگ میدونه میگه دوستای نوجوونیم همه شیشه ای شدن من نه 

اسی ببین بذا یچیزی بگم.امیدوارم ناراحت نشی از حرفم.چون تجربه دارم میگم.یکی مثه مادر من قبول میکنه طرف معتاده ولی میگه جهنم و ضرر می‌مونم و زندگی خودمو و بچه‌ها مو می‌سازم و سایه‌ی بالاسرشون میشم.یکی هم مثه زن‌عموی من که اونم همسرش معتاد بود،انکار می‌کنه و هزارتا دلیل و اما و اگر که ترک می‌کنه و همسرم معتاد نیست و بچه‌ها پدر میخوان و از این حرفا.در واقع میشه گفت خودشو گول می‌زده.ببخش این حرفو میگم متأسفانه شما هم مثه زن عموی من هستی.الکی داری خودتو گول میزنی.بچه پدرشو دوست داره صحیح حرفی نیس،ولی اگه جدا بشی و برای خودت و بچت زندگی درست کنی قطعا اون بچه در آینده بخاطر این شجاعت شمارو تحسین خواهد کرد.

این تجربه سیگار و حشیش و تریاک ی گیاه هست نمیدونم اون چییهخودشو زرنگ میدونه میگه دوستای نوجوونیم همه ...

وای که من چقد درک میکنم.اسی این خط،این نشون که تو آینده به حرفم میرسی.داری بدترین راه رو انتخاب میکنی.معتاد جماعت تعطیلی دارن ولی ترک ندارن.ببین دروغگو تر از معتادا نداریم رو کره‌ی زمین.این فک می‌کنه چه کار بزرگی کرده که هم سن های این افتادن رو دور شیشه ولی این نرفته.میدوتی اعتیاد چجوریه؟بخوای نخوای رفته رفته چون بدن به مواد قبلی جواب نمیده،مجبوری یکی جدیدشو استفاده کنی.سیگار جواب نمیده میری سمت ترامادول،جواب نمیده میری رو تریاک،جواب نمیده میری رو حشیش،اونم میگذره میوفتی رو گُل،تا هروئین و شیشه.این روند اعتیاده.

اسی ببین بذا یچیزی بگم.امیدوارم ناراحت نشی از حرفم.چون تجربه دارم میگم.یکی مثه مادر من قبول میکنه طر ...

دفعه قبل دوماه قهر کردم رفتم خونه پدرم برای طلاق همه کارهاش هم کرده بودم  ولی میدیدم دامادهام جلو دخترم به بچه هاسون محبت میکنن و به دختر منم از رو ترحم 

بچم مریض میشد و مسائل دیگه که پیش میومد همش وقت و بیوقت زحمت کارهام افتاده بود گردن بقیه خیلی حالم بد میشد

شما درست میگی واسه زندگی من و دخترم دعا کن بهترین تصمیمو بگیرم

دفعه قبل دوماه قهر کردم رفتم خونه پدرم برای طلاق همه کارهاش هم کرده بودم ولی میدیدم دامادهام جلو دخ ...

جدا شو،شاغل شو و مستقل باش اینجوری زحمتت نمیوفته گردن بقیه.برات حمد و صلوات میخونم.خدا به زندگی و دلت آرامش بده و بهترین راه رو جلوی پات قرار بده.اللهم صلی علی محمد و آل محمد به حق محمد و آل محمد.الهی آمین.

جدا شو،شاغل شو و مستقل باش اینجوری زحمتت نمیوفته گردن بقیه.برات حمد و صلوات میخونم.خدا به زندگی و دل ...

شاغل هستم ولی حقوقم پایین هست. 

ممنونم ازت از خدا میخوام آینده ای درخشان داشته باشی طوری که همه غم های گذشته یادت بره

نگران چیزهایی که شما گفتین هستم برای همین میترسم از طلاق نگران آینده دخترم و خودم

اره باید با برنامه پیش بری با برنامه ک بری جلو آرامش خواهی داشت

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
واقعا این حرف شمارو دیدم دلم میخواد از دست فتواهای شما و کسایی که باهاتون موافقن سرمو بکوبم تو دیوار

نه گلم ما میگیم بدن بسترسازی بدتر تو چاه میفته ..همکار من مردا میفتن دنبالش خیلی ادیت شده..شما حرف مارو بد برداشت کردی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

چیکار کردی هنوز خونه مامانتی؟؟ اینکه شوهرت اعتیاد داره امتیازه واست کاش شوهرمنم اعتیاد داشت میتونستم حضانت بچه رو بگیرم و خودمو از این زندگی خلاص کنم بخاطر بچم واینکه ازش دور نشم مجبورم این زندگی رو ادامه بدم