2777
2789
عنوان

برای همه مریضا حمد و سوره بخونید

61 بازدید | 10 پست

خواهش میکنم برای همه مریضا یه حمد و سوره بخونید یکی از عزیزانم مریضه دعای خیر کنید واسش

دعا میکنم به حق فاطمه زهرا خدا اجر شو بهتون بده

خدا از بلا ها و گرفتاری ها نجاتتون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونده شد خدا سلامتی بدهزیارت عاشورا و دعا توسل براش بخون من برای عزیزانم خوندم خداروشکر جواب داد

اجرت با خدا ان شاء الله شما و عزیزانت همیشه سلامت باشید

خدا اجر و ثواب این دنیا و اخرت رو بهتون بده و از همه مصیبت ها در امان بمونیدشماو همه کسایی که خوندن

مرسی عزیزم دعا کن بچه سالمه چشم رنگی نصیبم بشه 

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگر.شاید نور خود تو‌باشی

خدا سلامتی و تندرستی بده 

بهتر بگی براش حمد شفا خونده بشه ، من خوندم ،

ایشاا... به حق فاطمه زهرا شفای عاجل خدا بده ،

آمین

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خدا سلامتی و تندرستی بده بهتر بگی براش حمد شفا خونده بشه ، من خوندم ،ایشاا... به حق فاطمه زهرا شفای ...

به حق فاطمه زهرا و همین سوره ای که خوندید ان شاء الله خدا روزی وسلامتی برای خودتون و عزیزانتون رقم بزنه و از همه بلا ها محفوظ بشید