2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیمو چک میکرده

319 بازدید | 13 پست

از رو کنجکاوی ، حالا من چطوری از زیر زبونش بکشم ک چی رو داشته انقد با دقت دنبال میکرده😐

من راجب زایمان بیشتر صحبت کردم با یکی از اقوام ...

که هزینش بالاس ب همسرم نکفتمو اینا

نمیخواستم سر از کارای دکتر و زایمان در بیاره چون به سختی راضی شد برم اون بیمارستان 😐

الان نمیدونم چه ویس هایی رو داشته گوش میداده

چون ما خونه ی کسی هستیم منو خواب برده بود ، اینم گوشیمو وصل کزده بود ب ایرپاد😐 

بیدار شدم اب میخواستم بعد گفتم گوشیمو بده ( قرار بود بزنه ب شارژ کنار خودش بود پریز) وقتی داد متوجه شدم یه کارایی میکرده

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خب چرا رمز گوشیتو میدونه ؟

وا شوهرمه ها خب منم رمز گوشیشو میدونم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه پس حتما مشکلی نداری با این موضوع که چک کرده

چه ربطی به سوال من داشت

وا شوهرمه ها خب منم رمز گوشیشو میدونم

یجوری میگید وا شوهرمه خب... انگار چخبره

هر کسی باید برای خودش حریم شخصی و خصوصی داشته باشه

زن و شوهر بودن ملاک و دلیل نمیشه ک هیچ حریمی بینتون نباشه 

همیشه ک خیانت نیست 

گاهی آدم با دوستش با خواهرش با یکی درد و دل می‌کنه و دوست نداره کسی بفهمه

اینقدر تو هم دیگه نباشید لطفا

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
خیلی کارش زشت بوده

خستم کرده چیزی تو گوشیم نیستا ، اونم اعتماد کامل داره فقط زیادی فضول و خاله زنکه میخواد سر در بیاره از همه چی😐

یجوری میگید وا شوهرمه خب... انگار چخبرههر کسی باید برای خودش حریم شخصی و خصوصی داشته باشهزن و شوهر ب ...

خب گیرم ک رمزمو عوض کنم ، باعث شک نمیشه😐

خودت تو شوهرت رمز گوشیشو بهت نگه بهش مشکوک نمیشی؟

خستم کرده چیزی تو گوشیم نیستا ، اونم اعتماد کامل داره فقط زیادی فضول و خاله زنکه میخواد سر در بیاره ...

شوهر تو خوبه شوهز من همه غلط میکنه بعد من هرشب ک پسرمو میخوابونم میرم حموم اونم گوشیمو چک میکنه فکر میکنه دوس موس دارم فکر کرده مث خودشم اخرم فکر کرده خرم نمیفهمم

خب گیرم ک رمزمو عوض کنم ، باعث شک نمیشه😐خودت تو شوهرت رمز گوشیشو بهت نگه بهش مشکوک نمیشی؟

باور میکنی ن من رمز اونو دارم ن اون رمز منو

داریم خوب و خوش زندگی می‌کنیم 

هیچ وقت هم این موضوع برام مهم نبوده 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

من نمیدونم چرا نینی سایتی ها اینطوری ان 😐 

یه جوری تایپ میکنید انگار گفتم منو رو کار دیده

باشه بابا شما خوبین ، ممنون از نظر دهی تون. صبح خوش