2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا راجب جوش به منم بگید شاید برای زندگی مجبوربشم برم اونجا یمدت

وقتی زندگی کنی متوجه میشی چقدر چیزایی که درموردش میگفتن اشتباه بوده واقعا اون جو خشک ومذهبی نیس واتفاقا یه شهر پویا وزنده ایه 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
وقتی زندگی کنی متوجه میشی چقدر چیزایی که درموردش میگفتن اشتباه بوده واقعا اون جو خشک ومذهبی نیس واتف ...

بعد راجب جو فرهنگیشون ادمای سنتین اکثرا یا نه باسواد و امروزی هم هستن؟

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
عذر میخام شما منزل مادر شهید معماریان رو بلدید؟

عزیزم من بلدم 

برا چه کاری میخواید برید 🤔

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
نه والا🙈

من و خواهرم چند ساله بچه دار نشدیم من نزدیک ۵ سال خواهرم ۳ سال ....

ایشون یه تبرک میدن که خیلیا حاجت گرفتن میتونید تو نت بخونید اسمشونو سرچ کنید میخاستم یه زحمت بکشین برام برید دم خونشون فقط بگید برامون دعا کنن همین 😭 هزینه ای هم باشه پرداخت میکنم خدمتتون

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲
بعد راجب جو فرهنگیشون ادمای سنتین اکثرا یا نه باسواد و امروزی هم هستن؟

نه مثل همه شهرها همه جور آدمی هست من حتی بالاشهر هم زندگی نمیکنم ولی واقعا آدمای بی فرهنگی ندیدم بینشون خودمم از اصفهان اومدم قم ۱۱ ساله 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
من و خواهرم چند ساله بچه دار نشدیم من نزدیک ۵ سال خواهرم ۳ سال ....ایشون یه تبرک میدن که خیلیا حاجت ...

خب خودتون بیایید و. اون تربت رو استفاده کنید 🤍

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
نه مثل همه شهرها همه جور آدمی هست من حتی بالاشهر هم زندگی نمیکنم ولی واقعا آدمای بی فرهنگی ندیدم بین ...

مرسی گلی♥️

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)