سلام من بیست سالمه و کلا دوتا تاپیک زدم و اصلا نمیام اینجا ولی الان واقعا به کمکتون نیاز دارم تورو خدا اگه راهی دارید خواهرانه بهم کمک کنید:) 💔من پوستم سبزس و خیلی بابتش تیکه شنیدم طعنه شنیدم و دیگ حالم از خودم بهم میخوره افسردگی گرفتم اصلا دلم نمیخاد از خونه بزنم بیرون انقدرم ک همیشه کرم پودر زدم دیگه خستم گاهی ک مجبورم برم بیرون با ماسک میرم اصلا نمیتونم بدون ماسک و ارایش برم جایی، توروخدا نیاید بگید حالا که رسید به سبزه فلانه، سبزه بانمکه از نظر من اصلا اینطور نیست توروخدا اگه راهی دارید که بشه پوستمو روشن تر کنم بهم بگید. مثلا قرصای گلوتاتیون رو شنیدم سفید میکنه ولی شنیدم یا جواب نمیده یا عوارضش ناجوره توروخدا اگه اطلاعاتی دارید بدید اگه عمل جراحی میشناسید ک حتی دو سه درجه روشن تر شم راضیم گندمی ام بشم راضیم فقط کمکم کنید حتی ب خودکشیم فکر میکنم:) داغونم لطفا بجای دلداری و اینکه اعتماد بنفس بدید فقط کمک کنید و راهکار بدید مرسی:)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بی خیال حرف بقیه...بعدا به این نگرانی هات میخندی..منم قبلاً به خاطر قدم آنقدر حرف شنیدم یا لاغر بودم ...پفیوزا الان چاق شدم میگن چاقی ....دهنشون رو نمیبندن ....خدا لعنتشون کنه ولی هر کی از قد و قیافه بقیه ایراد میگیرن و اعتماد به نفسشون رو صفر میکنن...سعی کن خودتو قبول کنی
با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم
[QUOTE=378551323]پوست بدنت چطوره؟؟[/QUOTپوست بدنم چند درجه از صورتم روشن تره، قشنگ انگار بدنم واسه یکی دیگس همش میگم کاش رنگ پوست صورتم همرنگ بدنم بود💔
روتین پوستی قابلیت اینو نداره که پوست رو دائمی روشن کنه اگه ولش کنی یا یکم توش تنبلی کنی باز برمیگردی به حالت قبل چون من پوست صورتم از اول سبزه بوده کاش یه راه دائمی میدونستم:)
بی خیال حرف بقیه...بعدا به این نگرانی هات میخندی..منم قبلاً به خاطر قدم آنقدر حرف شنیدم یا لاغر بودم ...
بخدا کلی تلاش کردم خیلیییی تلاش کردم من اصلا خودم روانشناسی میخونم خیلی تلاش کردم که باهاش کنار بیام واقعا نمیتونم:) با دیدن پوست بقیه حسرت میخورم که چرا از داشتن یه رنگ پوست سفیدم نه معمولی محرومم حالم بده:) 💔