2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان خیلی ناامیدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 54 پست
کاشکی این دوسه ماه فقط زودتر بگذره تموم بشه

منم خستم همه خسته ان‌ کنکور مث ی دو ماراتن هست کسایی ک تا اخر ادامه بدن موفقن‌ مطمئن باش تلاش هات بی نتیجه نیست 

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

چرا باید ناراحت شم اخه دیوونه🥺😭😂نه بخدامن ناراحت شدم ک نکنه واقعا همین باشم و ب بقیه انرژی منفی ب ...

نه باباااا ببخشید ناراحت نباش من یه چیزی گفتم♥️

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خستم همه خسته ان‌ کنکور مث ی دو ماراتن هست کسایی ک تا اخر ادامه بدن موفقن‌ مطمئن باش تلاش هات بی ...

وای خدایااا😭

ایشالله هر دوتامون به چیزی که می خوایم برسیم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

دقیقاااامنم ادم نتیجه گرایی هستم. یعنی اگر ببینم با تلاش کم نتیجم خوبه، تلاشمو بالانمیبرم. یا اگه دی ...

منم دقیقا

قبلا تلاش نمی کردم نتیجه هام بهتر بود😭

منم دقیقاقبلا تلاش نمی کردم نتیجه هام بهتر بود😭

اول مشکلتو ریشه یابی کن. مثلا اگه روش درس خوندن و تست زدنت درست نیست درستش کن، اگه مطالعت بی کیفیته، روش کار کن. اگر استراحتت کمه و ذهنت خستس یه تغییری تو برنامت بده که استراحتت اندازه باشه.

نمیدونم میشه یا نه

ولی شاید اگه نتایجتو نبینی حالت بهتر باشه

اگر ممکنه نه درصداتو ببین نه تراز و رتبه و....

فققققط پاسخنامه رو چک کن و تحلیل کن

تا روز کنکور دیگه هیچ کدوم نتیجه هاتو نبین و فقط تلاش کن...

وای خدایااا😭ایشالله هر دوتامون به چیزی که می خوایم برسیم

انشالله عشقم

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

اول مشکلتو ریشه یابی کن. مثلا اگه روش درس خوندن و تست زدنت درست نیست درستش کن، اگه مطالعت بی کیفیته، ...

اره دقیقا خودم هم داشتم به همین فکر می کردم که دیگه نتیجه آزمونا رو نبینم