الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کنکور میزنی ؟ الان اگر زدی چه سالی زدی ؟ برای مثال کنکور ۹۹ داخل واقعا سخت بود به جز ریاضیش منم الان نامیدم ولی چاره ای جز ادامه دادن ندارم خیلی ها رو دیدم آزمون آزمایشی ها رو خراب کردن ولی تو کنکور عالی بودن به نظرت چرامیگن تجربی سیاه لشکر زیاد داره چون خیلی نامید میشن هر موقع میام تسلیم شم دوجمله دو ذهنم میاد
آزمون های ازمایشی معمولا سطح بالایی دارن واسه همین درصدت طوری ک میخوای نیست
تو اون تاپیکی ک گفتی انرژی منفی میدی هم اسی ۲ ماه بود شروع کرده بود واسه همین اون حرفو زدم اگ اسی تازه میخواست شروع کنه قطعا نمیگفم
وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️
من ناراحت شدم ک نکنه واقعا همین باشم و ب بقیه انرژی منفی بدم؟ اتفاقا تلنگر بهم وارد شد
وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️
برو کنکوری گذشته رو کار کن اونم ن جهت اینکه خودتو قضاوت کنی فقط ایراداتت رو پیدا کن ببین چرا مثلا فلان سوال رو جواب ندادی؟ اگ نکته ای داشت بنویس روی کاغذ بزن ب دیوار
کنکور میزنی ؟ الان اگر زدی چه سالی زدی ؟ برای مثال کنکور ۹۹ داخل واقعا سخت بود به جز ریاضیش منم الان ...
دقیقاااا
منم ادم نتیجه گرایی هستم. یعنی اگر ببینم با تلاش کم نتیجم خوبه، تلاشمو بالانمیبرم. یا اگه دیدم با تلاش زیاد نتیجم پایینه میبُرم... و هربار میخوام با این ویژگیم مقابله کنم یاد حرف امام خمینی ره میفتم که: ما مکلف به انجام وظیفه ایم....
به نظرم اگه به عمق این جمله فکر کنی خیلی حق و درسته