2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان خیلی ناامیدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 54 پست
آسون ترین مباحث ریاصی که میشه باهاش 20،30 درصد زد چیان؟

عزیزم من خودم در حال حاضر ۱۵ درصد دارم میزنم😭😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون هایی که میزنی چی هستن اصلا ؟ استاندارد هستن ؟

سنجش قلم چی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بخونبخون همون سال اول تموم بشه

نه بابا ول کن

من ایندمو تو کنکورو دانشگا نمیبینم

دانشگاه دوست دارم برم ولی رو ایندش تضمینی ندارم

فقط میرم که تجربش کنم

توام سخت نگیر

اگه واقعا هدفت تو کنکوره که پس وقتو تلف نکن

بخونی موفق میشی❤️

اصلا نا امید نشو خیلیا شرایط بدتراز تو رو داشتنو موفق شدن

عزیزم ساعت مطالعم بالاست ولی درصدام بالا نمیان همه ۲۰ درصدن

خب ببین ریشه ی مشکلت کجاس

شاید بی دقتی زیاد داری

شاید ازمون استاندارد نیست

شاید با اضطراب ازمون میدی

شاید روش درس خوندنت صحیح نیست و فقط کمیتش بالاس و کیفیتش پایینه

شاید استراحتت کافی نیست و ذهنت خستس و سر ازمون بازدهی نداره

و هزاران شاید دیگه

...

سنجش قلم چی

قلم چی خدایی زیاد جالب نیست 

سنجش هم من هنوز نرسیدم بزنم ولی یادمه از کنکور یکمی سخت تر برگزار میشه علی الخصوص ریاضی اش 

حالا تو بخون تهش یه چیزی میشه دیگه 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

کنکور میزنی ؟ الان اگر زدی چه سالی زدی ؟ برای مثال کنکور ۹۹ داخل واقعا سخت بود به جز ریاضیش منم الان نامیدم ولی چاره ای جز ادامه دادن ندارم خیلی ها رو دیدم آزمون آزمایشی ها رو خراب کردن ولی تو کنکور عالی بودن به نظرت چرامیگن تجربی سیاه لشکر زیاد داره چون خیلی نامید میشن هر موقع میام تسلیم شم دوجمله دو ذهنم میاد 

تلاش کن اگر نشد مهم اینه که تو تلاشت رو کردی 

دردامروز نمی مونه ولی حسرتش می مونه 

من خودمم پارسال همین شدم درصدای ازمونام‌افتضاح بود ولی کنکورم رنج ۶۰ بود

زینااااااا ناراحت شدی از دستم؟؟

ببخشیییددد

چجوریچکار کنمچجوری ورق برمی گرده

فقط مرور و مرور تا لحظه ی آخر با دل و جونت بخون 

آزمون های ازمایشی معمولا سطح بالایی دارن واسه همین درصدت طوری ک میخوای نیست

تو اون تاپیکی ک گفتی انرژی منفی میدی هم اسی ۲ ماه بود شروع کرده بود واسه همین اون حرفو زدم اگ اسی تازه میخواست شروع کنه قطعا نمیگفم

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

کنکور میزنی ؟ الان اگر زدی چه سالی زدی ؟ برای مثال کنکور ۹۹ داخل واقعا سخت بود به جز ریاضیش منم الان ...

دی ۱۴۰۲ رو زدم

زینااااااا ناراحت شدی از دستم؟؟ببخشیییددد

چرا باید ناراحت شم اخه دیوونه🥺😭😂نه بخدا

من ناراحت شدم ک نکنه واقعا همین باشم و ب بقیه انرژی منفی بدم؟ اتفاقا تلنگر بهم وارد شد

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

ببین خودتو با ازمون های سنجش و قلمچی نسنج‌

برو کنکوری گذشته رو کار کن اونم ن جهت اینکه خودتو قضاوت کنی فقط ایراداتت‌ رو پیدا کن ببین چرا مثلا فلان سوال رو جواب ندادی؟ اگ نکته ای داشت بنویس روی کاغذ بزن ب دیوار

فقط مرور و مرور تا لحظه ی آخر با دل و جونت بخون آزمون های ازمایشی معمولا سطح بالایی دارن واسه همین د ...

کاشکی این دوسه ماه فقط زودتر بگذره تموم بشه

کنکور میزنی ؟ الان اگر زدی چه سالی زدی ؟ برای مثال کنکور ۹۹ داخل واقعا سخت بود به جز ریاضیش منم الان ...

دقیقاااا

منم ادم نتیجه گرایی هستم. یعنی اگر ببینم با تلاش کم نتیجم خوبه، تلاشمو بالانمیبرم. یا اگه دیدم با تلاش زیاد نتیجم پایینه میبُرم... و هربار میخوام با این ویژگیم مقابله کنم یاد حرف امام خمینی ره میفتم که: ما مکلف به انجام وظیفه ایم....

به نظرم اگه به عمق این جمله فکر کنی خیلی حق و درسته