2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان خیلی ناامیدم😭😭😭

816 بازدید | 54 پست

حالم به شدت بده این همه درس خوندم نتایج آزمونام جوریه که کسی که صفره بره آزمون درصداش از من بهتر میشن افتضاااح😭😭😭😭

فیزیک زیر ده درصد زیست و شیمی ۲۰ درصد زیاضی ۱۵

دلم می خواد به کنکور نرسیده خودم رو بکشم تموم بشه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

فکر کنم مغزم مشکل داره

کاشکی اصلا درس نخونده بودم

رفته بودم عشق و حال حداقل دلم نمی سوخت

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام از فردا بخون روزی 12 ساعت میرسی

عزیزم ساعت مطالعم بالاست ولی درصدام بالا نمیان همه ۲۰ درصدن

سلام از فردا بخون روزی 12 ساعت میرسی

میگم این همه خوندن نتیجه ای ندیدم دلسرد شدم اصلا نمی تونم سمت درس برم

خیلی حالم بده😭😭😭

دیروز یکی بود میگف ازموناشو ۳۰ می‌زده کنکور درصداش بالا ۵۰٫۶۰ شدن پزشکی میخوند کنکوررر تعیین کنندص ع ...

چجوری

خیلی حالم بده

هرچی همین آزمونا بزنم کنکورم میدم دیگه😭😭😭

اشتباهت کجاستتحلیل آزمون و انجام میدی؟یادگیریت کامله؟تست زیاد میزنی؟الان که جمع بندیه کنکورا رو میزن ...

نمی دونم واقعا باید چکار کنم

امروز کنکورا رو شروع کردم

درصد اونا هم افتضاححححححححححححححح

نمی دونم واقعا باید چکار کنمامروز کنکورا رو شروع کردمدرصد اونا هم افتضاححححححححححححححح

پس الکی ناامیدی هنوز یه کنکور زدی 

منم اولین کنکور درصد ریاضیم ۰ بود حتی

فقط و فقط کنکور هارو تحلیل کن سوال به سوال و گزینه به گزینه

قول میدم حداقل ۲۰ درصد میاد رو درصدات حتی بیشتر 

اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب️🤍✨️