2777
2789
عنوان

آرزو میکنم برم خونه ی خدا

144 بازدید | 20 پست

چه حالی میکنم من ......!🥰

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آرزومه:)خواسم ازدواج کنم از شروطم اینه منو ببره مکه به جای عروسی

مهریه منم همینه !!!!

پسرم بزرگ شده میگه منم دوست دارم بیام ....

الهی خدای جانم ، قسمت کن ، منو پسرم دوتایی عازم بشیم به این سفر ، در اینده ای نزدیک ....چقدر خوشحال میشم ، دیگه دنیا رو می‌خوام چکار ....😌🤲🤲🤲🤲🤲

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
هر روز سوره نبا را بخون تا یک سال

واقعا 😍

حتما میخونم 

الهی توکل به عشق خودت 

ممنونم خانمی 

ایشالا قسمت همه

امییین 🤲😘

اگه خدا بخواد گوش شیطون کر ماهم جایِ مراسم عروسی قراره سفرای زیارتی بریم‌. ایشالا هم برای من هم شما جور بشه بریم💗.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

خدا قسمتت کنه انشاالله.. نمیدونی چقدر حال دلت عوض میشه.. فقط دوست داری بشینی روبرو خونه خدا و فقط نگاهش کنی..  من می گفتم خدایا خونه ات که اینقدر از آدم دل میبره، پس ببین خودت چه عشقی هستی.. نصیب همه ی آرزومندان بشه خیییلی زود انشااله

عزیزم آرزوی تو آرزوی منم هست 🕊🌱🤍

ان شاء الله خدا حاجت روامون کنه...🤲🏻  

اگه شما زودتر رفتی برای ما حسرت به دلان و آرزومندان هم دعا کن 

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
اگه خدا بخواد گوش شیطون کر ماهم جایِ مراسم عروسی قراره سفرای زیارتی بریم‌. ایشالا هم برای من هم شما ...

چه کار معنوی خوبی ! انشاءالله که خدا نیت قلبی تون رو قبول کنه ...جای ما هم نایب الزیاره باشید ... انشاءالله که خدا همه رو به این آرزو برسونه .آمیییننن 🤲

ان شاءالله قسمتتون بشه

ممنونم عزیزم ، انشاءالله 

خدا قسمتت کنه انشاالله.. نمیدونی چقدر حال دلت عوض میشه.. فقط دوست داری بشینی روبرو خونه خدا و فقط نگ ...

نصیب شما شده ، الحمدلله ؟ 😍

چقدر قشنگ توصیف کردید ، مثل اینکه اونجا بودم 🥰...

انشاءالله عزیزم ، خدا از دهنت بشنوه ...‌