2777
2789

از بچگی یادمه خصوصا فیلمای کره ای یا امریکایی مه می دیدم کلا تا دیدن فیلم جدید روی بازیگرش کراش داشتم!

مثلا عشق حرف حالیش نمیشه یا پسران برتر از کل و تو زیبایی و شکارچی شهر و سریال موش و لذت زندگی اون موقع ۱۶ بودم حالا جو دانشگاه و مدرسه هم بی تاثیر نبودا وای خب😂

فکر میکردم دیگه اون دوران تموم شد دیدم نخیر ۲۰ سالمه اما دارم روی بازیگر فرار از زندان هم کراش میزنم!

خیلی بعید نیست تو ۲۰ سالگی؟ شماهم اینحورین؟؟🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میزدید ؟؟؟؟؟ من هنوزم می‌زنم 

اابته کره و آمریکایی نه

بیشتر ترکیه ای ها

با دخترم میشینیم با هم کراش می‌زنیم 😂😂😂😂

خخخخ من دبیرستانی یا راهنمایی بودم روی اون پسره کچله ( دوست مایکل اسکافیلد)کراش زده بودم 

اسمش یادم نیس الان 

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

روی فرار از زندان کراش نزن مایکل همجنسگراست😂

به جایی رسیدم که گفتم بی خیال شغل و حرفه و دانشگاه برم تو خط این بازیگر

متاسفانه این و که فهمیدم اثر نداشت!

اولین کسی که موهاش و زده و یک جیگر و جذاب به تمام معناس

خیللیییی چشماش خوشگل!! 

به جایی رسیدم که گفتم بی خیال شغل و حرفه و دانشگاه برم تو خط این بازیگرمتاسفانه این و که فهمیدم اثر ...

مایکلو دوس داری ؟؟؟؟

من رفیقشو دوس داشتم😂

😝

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

میزدید ؟؟؟؟؟ من هنوزم می‌زنم اابته کره و آمریکایی نهبیشتر ترکیه ای هابا دخترم میشینیم با هم کراش می‌ ...

نکنه اونی که مال مکزیک رو میکی؟

قبلا بیشتر بود الانم هست نمونش همین مایکل دیکه یا فان شیان توی لذت زندکی!!

کی من؟؟؟نه بابا امضامم نبینین🤡🫶

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍