2777
2789

ما محله بدی زندگی میکنیم همسایه رو به رومون همه رو رد میکنه همه دخترا رو چون خودش دو تا دختر تو خونه داره که سناشون زیاده 

من به مامانم میگفتم باورش نمیشد تا اینکه بالاخره راضیش کردم ک خواهرم که شهر دیگس با یه خط دیگه زنگ زد به عنوان خواستگار ک تحقیق کنه گفته دختر ازدواجی ندارن اینا یکی دارن میره مدرسه ابجیم گفته مطمئنین یک دانشجو دارن گفته اونو که قبل ماه رمضون عقد کردن خونشون عقدی بوده ما قبل ماه رمضون حتی مهمونی خانوادگی هم نداشتیم به مامانم ثابت شد اینا همه دخترا رو رد میکنن برا تحقیق همسایه رو به رو مونه جیک و پوک ما رو میدونن چون پسراشون همش سر کوچه ان به ولله علی من با پسری هم نرفتم بیام ک ببینن فک کنن من ازدواج کردم خودشونو خانواده معتقدی هم میدونن این کارا جواب نداره؟؟؟

بیخیال از هر خیال🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار به جای اینکه زنگ بزنه خونه خودتون اول زنگ میزنه خونه همسایه؟خواستگارهات هم عجیبن

اونی که زنگ زده خواهر استارتر بود خواستن به مادرش ثابت کنن... خواستگار میاد تحقیق در خونه همسایه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻