2777
2789
عنوان

مامانم دوست پسر داره

2564 بازدید | 82 پست

مامان بابای من طلاق گرفتن سال ها پیش و من پیش مامانم زندگی میکنم.بابام کلا نه خرجی میده نه زنگ میزنه نه هیچی من سال هاست اصلا بابامو ندیدم و باهاش هم حرف نزدم.مامان من هم خانواده ای نداره که محبت کنن بهمون و بیشتر توقع دارن از مامان من و مامانم هم شاغله و خرجمو میده.حالا چند بار یه آقایی اومد خونمون که از همکارای مامانمه و دیروز وقتی مامانم داشت تو گوشیش یه کلیپ نشونم میداد دیدم پیام اون مرده اومده که میگه ممنونم بابت همه چی نفسم

به مامانم گفتم گفت به تو مربوط نیست من حق زندگی دارم و اصلا وظیفمم نیست ترو نگه میدارم و خرجتو میدم پس بشین سرجات.الان من چیکار کنم؟دارم دیوونه میشم😪💔حق با منه یا مامانم؟

قوی تر از دیروز💙🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا وظیفم نیست تو رو نگه دارم 😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مجرده 

خب داشته باشه چی میشه مگه تو داشته باشی عیب داره؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

مجرده خب داشته باشه چی میشه مگه تو داشته باشی عیب داره؟

از اون مرد خیلی بدم میاد با اینکه مامانم میگه خیلی مهربونه ولی وقتی میبینمش حالم بهم میخوره ازش

قوی تر از دیروز💙🦋