2777
2789
عنوان

تصمیم ب خودکشی گرفتم میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 153 پست
اسی جون من خودمم پشت کنکورم و سال دومیه ک میخوام کنکور بدم

راستشو بخوای خداوکیلی هیچی نخوندم 

ولی خب ناامیدم نیستم ک

الان فقطططط تمرکز کردم روی نهاییا ک بتونم بترکونم

بعدش ک اون ۶۰ درصدو مال خودم کردم

دیگه بقیه ش کاری نداره 

فقط کافیه ی میانگین حدود ۴۰ درصد اینا بزنی تو کنکور ک رتبه ات عالی بشه

منظورم زیر ۳۰۰۰ البته مطمئن نیستما خودمم از ی جایی شنیدم ولی معتبر بود😊

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خوب منو فهمیدی افرین...میدونم بدع ولی چجور قانع بشم؟؟چجور خودمو قانع کنم تو دختر قبل نیستی؟؟ای ...

فرهنگیان خیلی راحت تره

ازمون هوش و استعدادش که به شدت راحته

بقیه رو هم میانگین 30 بزنی عالیه

الان این دو هفته فصلهای مهم رو بخون

کنکورای قبل رو خوب تحلیل کن چون ایده های تکراری به شدت تو کنور زیاده

اینم بدون اگر بخوای بهترین باشی نه تنها نمیتونی بلکه کلا زندگیت نابود میشه

اگه الان یک تست رو درست زدی فردا دوتا خودتو تش.یق کن

چون تو جایگاه خودت تونستی پیشرفت کنی

قرار نیست رتبه 1 بشی

قراره به هدفت برسی همین

افرین به این تفکرتدقیقا همینه

😁😁❤️

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

فرهنگیان خیلی راحت ترهازمون هوش و استعدادش که به شدت راحتهبقیه رو هم میانگین 30 بزنی عالیهالان این د ...

هپش آنچنان هم راحت نیستا 😂سخت نی ولی راحتم نی..

ارمون جامع منظورتون کنکور سال های قبله؟؟

بزنم از الان؟؟

منابع فرهنگیان بالا بزنم ب نظرت و تخصصی ۲۰.۳۰اینا البتع فلسفه صفرم ..میشه فرهنگیان قبول شد؟منطقه ۳؟؟

موفق باشی عزیزم💐

فدات قشنگم😁❤️

مرسی بابت روحیه دادنت💋

ماشالا ولی خوش ب حالت هدفت تیر..

خخوب تو هم مگه تیر ثبت نام نکردی ؟

بعدشم اگه هم هدفت اردیبهشت باشه ۳ هفتهههه وقت داری

هپش آنچنان هم راحت نیستا 😂سخت نی ولی راحتم نی..ارمون جامع منظورتون کنکور سال های قبله؟؟بزنم از الان ...

حالا منظورم این بود از کنکور اصلی راحت تر هست😅

بله سالهای قبل خصوصا سه سال اخیر 

ازمون های سنجش هم وقت کنی عالیه

فلسفه فصلهای پرتکرار رو بخون و ازمون حل کن ازش

چرا نشه؟

الان با نهایی عالی و کنکور متوسط 30 مردم پزشکی میرن عزیزدلم

چرا نتونی؟

خدایی نکرده اگر نتونی خدایی نکرده البته تهش اینه میگیتمام تلاشمو کردم

ولی اگه ول کنی همش میگی شاید میشد