2777
2789
عنوان

تصمیم ب خودکشی گرفتم میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات قشنگم😁❤️مرسی بابت روحیه دادنت💋

قربونت عزیزدلم

اطرافم انقدر بچه های کنکوری دیدم واقعا ناامید بودن ولی شده

اما اینکه شما انگیزه داری عالیه

خودم سال کنکورم بهم بد گذشت با اینکه بالایده سال میگذره ازش 

برای همین خیلی درک میکنم

حالا منظورم این بود از کنکور اصلی راحت تر هست😅بله سالهای قبل خصوصا سه سال اخیر ازمون های سنجش هم وق ...

اره جمله آخرت موافقم..من رفتم بخونم..دمت گرم ..نیمدونم چندسالته چی خوندی چیکار کردی خودت ولی واقعا دلم خاست بپذیرم ازت..مرسی گلم..

اره فلسفه باید ببینم چی میشه توکل‌ب خدا...تمام تلاشم میکنم امیدوارم تاپیک قبولی بزنم اینجا تگت میکنم 🥰🥰🥰

وا عزیز من خودمو گفتم احمق😂میگم یعنی بقیه میگن چ احمقی خب اول میرفتی آزاد دختر..اشتباه متوجه شدید.. ...

عزیزی، بد متوجه شدم♥️

حرف مردم برات مهم نباشه، هر وقت به مشکل بخوری هیشکدوم اینایی که حرفشون برات مهمه نمیان دستتو بگیرن

هرکاری فکر میکنی درسته همونو انجام بده و مطمئن باش بهترین اتفاقا میوفته

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اره جمله آخرت موافقم..من رفتم بخونم..دمت گرم ..نیمدونم چندسالته چی خوندی چیکار کردی خودت ولی واقعا د ...

ایشالا

موفق باشی عزیزدلم💐💐

مطمئنم قراره حسابی موفق بشی و کنکورو عالی بدی

سنم زیاده 35 ولی هم مشاور بودم هم خودم پشت کنکور برای همین درک میکنم

عزیزی، بد متوجه شدم♥️حرف مردم برات مهم نباشه، هر وقت به مشکل بخوری هیشکدوم اینایی که حرفشون برات مهم ...

اشکال نداره..اره واقعا ب هیچ جاشونم نیست ک بیان کمک من کنن فقط وقتی زمین بخورم‌خوشحالم نباید بزارم اینجور بشع..ممنونم ازت 

نمیدونم چی بگم..شاید درسته ..درکش برا من یکم سخته..یعنی شمام این مشکلات داشتی و رشد کردی؟؟ممنون عزیز ...

من جای مادرتم

انقد درد کشیدم به اینجا رسیدم

سال کنکورم و سالهای قبل از اون بدترین سالهای زندگیم بود

یه پدر معتاد و فحاشی و یه مادر علمی که فکر و ذکرش خانواده ش بودن...

واقعا با چه زجری درس خوندم

از لحاظ هوشی هم متوسط به بالا نه باهوش...

بالاخره از اون خونه کشیدم بیرون

رشته ای قبول شدم که استخدامی داشت و برای من اوج موفقیت بود تو منطقه کوچیکمون...

یادم نمیره پدرم حتی صدای تلویزیون رو یه ثانیه کم نمی‌کرد

یه گوشه آروم درس می‌خوندم با خون دل...

دعواهای هر روزه ...

صبح زود برای کنکور یه مسافت طولانی رو طی کردم چون برای پدرم مهم نبود کی چیکار می‌کنه...

حالا این جاهای خوبش بود گفتم 

یه روزایی بود ...یه حرفایی بود...

بعد اینکه قبول شدم هیچ کس نگفت این چه جوری درس خوند...

بگذریم که ما پوست کلفت بودیم...

بچه های الان هر چی پدر و مادر سرویس میدن کمشونه...

بالاخره یه چیزی دارن غصه شو بخورن...کات کردن و غمبادد و افسردگی که نقل و نباته...

کسی که هدف داره باید قید روابط عاطفی رو بذاره کنار...

ششدانگ بره سمت هدفش...

تقصیر شما نیست بی تجربه هستید...

ان شاالله زندگی روی خوشش رو نشونتون بده همیشه...

من جای مادرتمانقد درد کشیدم به اینجا رسیدمسال کنکورم و سالهای قبل از اون بدترین سالهای زندگیم بودیه ...

چقدر سخت 🥲

خداروشکر ک راضی هستید از خودتون..

آره ما امروزی ها اینیم ۹۰ درصدمون درسته..ممنونم ازت حرفات کمک میکنه بهم مرسی..ان شاءالله برا شما هم روی خوش نشون بده

چقدر سخت 🥲خداروشکر ک راضی هستید از خودتون..آره ما امروزی ها اینیم ۹۰ درصدمون درسته..ممنونم ازت حرفا ...

ببینید من خودم آدم خودساخته ای هستم و متاسفانه فشارهای روانی زیادی رو هم تحمل کردم چون متاسفانه شخصیت توداری هم داشتم...

و هم اینکه دو سه ساله تو پروسه کنکور پسرم بودم

فقط میتونم بگم باید اول سنگاتون رو با خودتون وا کنید

آیا میخایید بخونید و تلاش کنید

یا فقط به خاطر اطرافیان میخونید و ظاهر سازی می‌کنید...

وقتی تکلیف مشخص بشه 

دیگه تو مسیرتون کمتر منحرف می‌شید و صد خودتون رو میزارید

ولی اگه هیچ علاقه ای ندارید نباید زجر بکشید

شغلهای زیادی هست که باید با تمام قوا استارت رو بزنید از همین ابتدا

تا موفق بشید

دختر یکی از همکارام الان ۴ساله پشت کنکور

دعا میکنم امسال موفق بشه

ولی می‌دونم که تحت فشار مادرشه که رشته تاپ بیاره...

باید سطح توقعمون رو هم با توجه به توانایی مون تنظیم کنیم

ولی من یه جایی هم می‌خوندم نبوغ و استعداد یک در صد تلاش ۹۹درصد...

فقط حرفم اینه به شما و استارتر

دردها کم نیست برای شمردن

اول اینکه باید به خدا توکل کنیم

بعد هم با جمله ها و نوشته های انگیزشی به خودمون انرژی مثبت بدیم...و تلاشمون رو در حد خواسته هامون شروع کنیم...

از آرامشی که تو زندگیمونه شاکر باشیم و صدمون رو بذاریم...

همین الان اگه خدایی نکرده یه اتفاق ناگواری برای یکی از عزیزانمون بیفته برگردیم به روزای قبل میگیم چقدر الکی دغدغه درست کرده بودم برای خودم در حالی که ارومترین زندگی رو داشتم...

مسیرتون سبز خدا پشت و پناه تون باشه...

چقدر حال این روزامو توصیف کردی، یه کوچولو که کم کاری میکنم حالم از خودم بهم میخوره و حتی می‌خوام همچی تموم بشه 

ولی چکار کنیم؟ باید ادامه بدیم 

تا الان که پیش اومدی من مطمئنم از همین الان هم شروع کنی مروراتو پیش ببری بسیار بسیار به تراز اردیبهشت کمک میکنی، هی ناامید نشو بگو 17 روز مونده، 17 روووز که میتونی کلی توش مرور داشته باشی

از اون طرف نهایی هارو داری و حتی اگه نخوندی و از الان هم بخونی باور کن میتونی یه تراز خیلی خفن از نهایی داشته باشی که کنکور جبران شه 

هممون حالمون بده :) منم بریدم دیگه به زور دارم ادامه میدم. 

خواهرانه میگم این چند روز باقیمانده گوشیتو کلا بذار کنار و خودتو حبس کن تو اتاق و کتاباتو بذار جلوت مجبور شی بخونی، اگه نخونی باز باید بشینی پشت کنکور، ارزش این 17 روز از یکسال خیلی خیلی بیشتره و همچی یادت میمونه 

بخوای بمونی سال بعد شاید یازدهمو بذارن باشه بیچاره شیم، حداقل بخاطر ترس از وجود یازدهم هم که شده بخون 

کم نیار که ساحل خیلی خیلی نزدیکه :))