2777
2789
عنوان

تصمیم ب خودکشی گرفتم میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 153 پست
از بس جایی نرفتم..مث خودت عروسی نرفتم عزا نرفتم تولد..ی رفیق ندارم من..و هزارتا چیز دبگ..

چقد اسم کاربریت خوبه🥲💚

چند سالته؟ برو دختر چرا نمیری ؟ مشکلت چیه؟ من به خاطر بی اعتماد به نفس بودنم نرفتم درسو بهونه کردم وگرنه نمیخونم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر کنکور و درس میخوای خودتو بکشی؟خب به درک که قبول نشی،فدا سرت...مگه همه چی کنکوره؟بخدا الان اونقد ش ...

من سلامتیم از دست دادم خاهر..روحی جسمی.. گاهی میگم ول کن ولی نمیتونم..میدونی چقدر یخته؟؟

منم همه اینایی ک میگی هستم و شرایطمون مشابهه 

گور بابای مردم 

من اتفاقا میگم بزار قبول نشدم حرف بشنوم چون حقمه 

باید قوی تر باشی کم نیار 

اگه دوست داشتی میتونی باهام حرف بزنی

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

پیام نور مگ حضوری هست؟و اینکه دوستت بعد ۴سال رفت پیام نور و الان موفقه؟پشت بود؟

کلاسهامون  یک چهارم بقیه دانشگاه ها بود یعنی به جای  15 یا16 جلسه چهار جلسه کلا کلاس داشتیم اره خدا رو شکر راضی از کارش 

درست میگی ..ولی نگاهشون..من خیلی خرم برا مهمه چیکار کنم نباشع؟؟

بابا چیکار ب نگاهشون داری،

همین ک میگی نگاهشون،یعنی برات مهمه،

ب خانواده ات هم بگو ب حرف مردم نباشن،

مستقل از مردم زندگی کن،

برای خودت زندگی کن ن اونا،هر کارم بکنی یه حرفی توش هست

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
چقد اسم کاربریت خوبه🥲💚چند سالته؟ برو دختر چرا نمیری ؟ مشکلت چیه؟ من به خاطر بی اعتماد به نفس بودنم ...

متولد ۸۳ام..منم اعتماد به نفس ندارم کمبود همه جوره کمبود دارم و تجربه کردم بخدا..خیلی بدع..نمیتونم برم..اوایل راستم میگفتم درس داشتم الان میخام بخونم نمیشه..۲سال پشتم 

بابا چیکار ب نگاهشون داری،همین ک میگی نگاهشون،یعنی برات مهمه،ب خانواده ات هم بگو ب حرف مردم نباشن،مس ...

🥲خودمم گفتم ک برام مهمه..ولی خودش ی ۱۰جلسع تراپی میخاد این عادت ترک بشه..بعدش خنثی میشما فقط اون صحنه ریده میشه ب خالم

متولد ۸۳ام..منم اعتماد به نفس ندارم کمبود همه جوره کمبود دارم و تجربه کردم بخدا..خیلی بدع..نمیتونم ب ...

رشتت چیه؟ برو آزاد دختر برو عمرتو هدر نده

فک کن یکی ۲ ۳ سال پشت میمونه معلم میشه تهش چی؟ حداقل ۱۲ و حداکثر ۱۸ میگیره 

حالا من دونفره میشناسم درس نخوندن دوتاشون کار میکنن ماهی ۲۰ میگیرن 

اون قدیم بود میگفتن درس خوبه 

الانم خوبه ولی واسه اونایی ک پارتی و پول دارن 

برو آزاد در کنارش کار کن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

🥲خودمم گفتم ک برام مهمه..ولی خودش ی ۱۰جلسع تراپی میخاد این عادت ترک بشه..بعدش خنثی میشما فقط اون صح ...

پس برو تراپی چون این حس خیلی صدمه میزنه،

در قدم اول با کسایی ک خیلی فضول و حسودن رابطه تو کم کن،

امیدوارم موفق باشی و شاد♥️

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
من سلامتیم از دست دادم خاهر..روحی جسمی.. گاهی میگم ول کن ولی نمیتونم..میدونی چقدر یخته؟؟

بله میدونم چقد سخته.۵سال پشت کنکور بودم هم استرس کشیدم هم کلی حرف شنیدم آخرشم درسمو ول کردم رفتم پی علاقم حالم خیلی خوبه.سرمو از لاکم اوردم بیرون دیدم به به چه دنیای قشنگی،چه دنیای بزرگی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤