2777
2789

پشت کنکورم ولی این اخرا شل کردم.ن جمع بندی کردم ن مرور و ن آزمون جامع زدم.۱۷ روز دیگ ام کنکور اردیبهشته.برای تیرم ثبت نام کردم ولی خب میگن اردیبهشت ترازش بیشتره دلم میخواست همینو بدم خلاصش کنم بره از دستش راحت شم.

سال دوممه ک پشت کنکورم...هزار تا حرف و سرکوفت و...از خانواده و فامیل شنیدم همشون منتظرن ببینن امسال چ میکنم.

افسردگی حاد دارم.روزا فقط کارم گریه اس تا خوابم ببره.ی ساعت نمیتونم قشنگ متمرکز درس بخونم.ذهنم سرگردون و بهم ریختس.حال روحیم داغونه...چاق شدم نمیدونم چ دردی گرفتم که کل بدنم ورم کرده.پریود نمیشم از استرس و اضطراب.‌.کات هم کردم و اعصابم سر اونم خورده.

از یطرفم کلی مشکل و مسائل خانوادگی دارم ک ب تنهایی برای خودکشی کافیه..

واقعا مغزم هنگه...دارم مصمم میشم ک خودمو راحت کنم..

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

عزیزم کنکور انقد ارزش نداره من خدم شاگرد زرنگ بودم بهترین مدرسه آخرم جای خوب قبول نشدم فک میکردم ب آخر زندگی رسیدم ولی دیدم نه کنکور اونقدا هم مهم نبود 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کسی رو میشناسم که ۴ سال پشت کنکور بود و سال چهارم رتبش شد ۳۰۰

زجر نده خودتو از این سایت زهرماری برو بیرون و فقط درس بخون فقط فقط فقط درس بخون

من قول میدم موفق میشی صبر داشته باش دختر .

خودکشی همه چیو بدتر میکنه به خاطر جسمی که تا الان اینقد واسش جون کندی این کارو نکن

کاربری مال ۲ نفره🦥

من خیلی برای کنکور میخوندم و استرس داشتم الان ک نگاه میکنن به اون روزا واقعا خودم و فحش میدم...

میدونی زندگی الانم چه سختی ایی کشیدم؟

باور کن یه روز مسخره میکنی خودت و ک بخاطر کنکور این طوری فکر کردی

آدم هست کنور نداده ک سوم راهنمایی درس و ول کرده ولی رفته باشگاه و از طریق باشگاه به چنان جایی رسیده

درس یه قسمت از زندگیه

قرار هم نیست همه دکتر و مهندس شن

عزیزم کنکور انقد ارزش نداره من خدم شاگرد زرنگ بودم بهترین مدرسه آخرم جای خوب قبول نشدم فک میکردم ب آ ...

وقتی بابای پولدار نداشته باشی تنها راه حل زندگی کنکوره.

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

چجور کنار اومدی توروخدا دل منن آروم کن آب شدم

بعد قبولی متوجه شدم ب هیچ دردی نمیخوره کنکور مشکلات بیشتری هست باور کن حالا الان نمفهمی حق داری ولی بعد دانشگاه ب حرفام میرشی

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

میدونم سخته خواهر منم شرایط ت داره پارسال از شوت استرس توقعات خانوادم استرسی شد افسردگی گرفت 

ولی دیگ فهمید کنکور اونقدر ارزشش نداره بخواد ایجوری داغون شه رفته دنبال کاری علاقه داشت البته امسال کنکورم میده ولی هدفش شد علاقش

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

عزیزم من کسی رو میشناسم که ۴ سال پشت کنکور بود و سال چهارم رتبش شد ۳۰۰زجر نده خودتو از این سایت زهرم ...

من خیلی خستم:)

نخوندم کامل متنتو 

ولی منم امروز شروع کردم آزمون جامع رو 

با اینکه بعضی جاها لنگ میزنم ولی امید دارم 

۱۹ روز مونده هنوز جا نزن لطفن که سر جلسه شرمنده خودت نشی 

بیخیال آدمای دورت باش همونا مانع ان برای رسیدن به هدفت دختر

الانم پاشو برو یه آزمون بزن و تحلیلشم‌‌ کن

سلام عزیزم 

من چندساله پیش دقیق مثل تو بودم 

افسرده ب هدف و با اکثر مشکلات مشابه خودت 

ولی تموم شد رفت هرچند دانشگاه نرفتم ولی زندگی تموم نشد و شادی هارو دیگه دارم 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس