2777
2789
عنوان

تصمیم ب خودکشی گرفتم میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 153 پست

همه چی کنکور نیست که عزیزم .چه قدر آدم موفق داریم که حتی تحصیلات دانشگاهی ندارن یا یه رشته معمولی درس خوندن . مردم که همیشه  حرف میزنن  دانشگااه ازدواج بارداری و....

بیخیال 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

شرایطت برام قابل درک هست چون خودمم این روزا رو گذروندم فقط میتونم بگم که این کنکور بعدا برات میشه مایه ی خنده،تو زندگی چیزایی پیش میاد که کنکور خنده داره! صفره رر برابرشان صفر

پس الانم پاشو یه لیوان آب بخور،شیطونو لعنت کن و به سلامتیت فکر کن و خدارو شاکر باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کسی رو میشناسم که ۴ سال پشت کنکور بود و سال چهارم رتبش شد ۳۰۰زجر نده خودتو از این سایت زهرم ...

🥲🥲منم مث اسی هستم..ولی خانواده شلوغ..نمیتونم درس بخونم متاسفانه..اکثر وقتا هم دکتر.. شلوغ..رفت و آمد..روستا.. کتابخونه نیست..من‌چیکار کنم..۲سالع پشتم..هیچی ب هیچی..شرایط روحی داغغغونم..افسردگی استرس..تنبلی تخمدان نمیزاره پریود بشم اون سگ ترم کرده..کلیییی هزینه کردم همه جوره ولی هیچ..حرف مردم چیکار کنم؟؟از طرفی خودمم کمال گرا هستم..

ببین فامیلا و خانواده همیشه سرکوفت می زنن 

تو باید قوی باشی 

امسال صدتو بزار

شد شد نشد از موقع گرفتن کارنامه تا سال بعد مثل خر میشینی میخونی به حرف هیچکیم گوش نمیدی خو؟

امسال نشد سال بعد میشه متوجهی چی میگم تو باید اراده کنی

از یه مشاور کمک بگیر حتما

تو اینجور شرایط به نظرم اگه زاویه دیدتو به خودتو زندگیت تغییر بدی خیلی مسائل قابل حل تر میشن

با خودت مهربونتر باش و بیشتر هوای خودتو داشته باش

تو اگر جای من باشی چی مبگی؟ یه خواهر دو قلو دارم الان سال سوم پزشکی هست و من الان ۴ ساله پشت کنکور تا بتونم به هدفم برسم🫠🫠🫠🫠 

اونی که بخواد خودکشی کنه منم 😭🫂

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

اگه خودکشی کنی همه چی درست میشه فک کردی این سرکوفت ها تموم میشه حالا ما درس خوندیم چی شدیم خودکشی کنی پشت سرت میگن دختر نبود یا پسره بلا آورده بود سرش یا........ چیزای دیگه بعد همه میان خاکت میکنن میرن بعد یکسال همه از دید همه فراموش میشی و میری ولی باید بری اون دنیا تقاص همه اعمالتو بدی بجای این فکرت تلاش کن بقیه بسپار بخدا قبولم نشدی فدای سرت آنقدر فوق لیسانس بیکار داریم که نگو 

عزیز دلم خواهر قشنگم

قسم میخورم کنکو و درس ارزش این همه غم و نداره

دایورت کن، به حرف هیچ کس اهمیت نده

به خودت لگو من همه تلاشمو کردم، شد شد نشد نشد به جهنم...

اینو با خودت تکرار کن،،،مدام کم کاری تو به خودت یادآوری نکن سرزنش نکن.

منی که دارم ارشد مبگیرم با افسردگی،دارم اینو بهت میگم بخدا هیچی از سلامتی مهم تر نیست،اگه با عشق و علاقه و بدون زور خوندی که عالی،مگرنه هیچ ارزشی نداره

همش هم زوم نکن رو درس،اگه استعداد دیگه ای داری اونو پرورش بده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
نخوندم کامل متنتو ولی منم امروز شروع کردم آزمون جامع رو با اینکه بعضی جاها لنگ میزنم ولی امید دارم ۱ ...

ازمون جامع رو باید بلدباشی تا بتونی بزنی

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

ببین فامیلا و خانواده همیشه سرکوفت می زنن تو باید قوی باشی امسال صدتو بزارشد شد نشد از موقع گرفتن کا ...

درست میگی خاهر گلم ولی خدا دونه ت سال جدید چیا بشع!شاید بدتر امسال..و هزاران اتفاق..میدونی موندن پشت برا بعضیا جوابه..

وقتی بابای پولدار نداشته باشی تنها راه حل زندگی کنکوره.

ن اصلا هزار تا راه دیگه هست من همیشه خدمو لعنت میکنم بابت درس خوندن زیادم با خدم میگم کاش دیپلم گرفته ول میکردم میرفتم مهارت یادمیگرفتم من رشتم پیراس ۴ سال بدون پول بدون حقوق دارم میرم دانشگاه شهر مرزی سال اخرمه حقوق خیلی کم میدن مشکلات استخدامی هست مشکلات طرح 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

عزیزدلم شرایطت سخته ولی این موقعیت برای خیلیا الان نزدیک کنکور به وجود میاد

من خودم خیلی از کنکورم میگذره و پشت کنکور هم مونده بودم هزار تا اتفاق سال کنکور میفته که ادم ناامید میشه ولی ادامه بدی یعنی قوی بودی

راجب مرور و ازمون جامع نگران نباش

الان بشین کنکورای سالهای قبل رو این دوهفته قشنگ حل کن و تحلیل کن

بعد کنکور هم بچسب به نهایی که 60 درصده و میتونه کلی بهت کمک کنه و سوالات نسبتا راحتی داره

نهایی قبلیا رو حل کن قبل هر امتحان چون شباهت ها زیاده

فامیل هم برات مهم نباشه

مگه اونا خودشون چه قله های موفقیتی رو طی کردن؟اصلا موفق هم باشن به اونا ربطی نداره

تو فکر میکنی اونا براشون مهمه ولی مطمین باش انقدر درگیری دارن که کنکور شما براشون اونقدرا هم مهم نیست فوقش یک ماه هم میخوان راجبش حرف بزنن بزار بزنن

البته که به نظرم شما الان شرایط بدی نداری

تیر هم خودش یه فرصته

خیلیا از بهمن تازه شروع میکنن با پایه ضعیف

و به این فکر کن اگه حتی نیم درصد کنکورت خیلی عالی بگذره تورو از شرایط بد خانوادت هم نجات میده

با انگیزه ادامه بده قشنگم❤️

عزیزم کنکور انقد ارزش نداره من خدم شاگرد زرنگ بودم بهترین مدرسه آخرم جای خوب قبول نشدم فک میکردم ب آ ...

دقیقا منم همین،شاگرد زرنگ بودم

سال کنکورم خیلی سال سیاهی بود برام

ولی رفتم دانشگاه آزاد، اصن همین که از اون پشت کنکور بودن دراومدم زندگی برام رنگی شد

الانا که انقد مهارت و شغل های آزاد و این چیزا درامد داره دیگه با درس خوندن خیلی تک و توک آدما به جایی میرسن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊