2777
2789
عنوان

تصمیم ب خودکشی گرفتم میشه باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 153 پست
من خیلی خستم:)

میدونم خسته ای منم سال دوازدهم حکم‌ پشت کنکوری رو داشتم

حالا داستانش مفصله ولی بدون واقعا منم از همه لحاظ پشت کنکوری حساب میشدم و جونم رسید سر لبم تا روحیمو برگردونم

اما خودمو حبس کردم تو اتاق فقططططط درس خوندم آزمون زدم کنکور حل کردم . این چرخه هر روز تکرار میشد من ۱۴ ساعت میخوندم دیگه تا موفق شدم

پس اصلا نگران هیچی نباش بعد این کنکور اگه موفق شدی که خیلیم عالی خداروشکر . اگه نه یه هفته برو سفر بعد برگرد با جون و دل بخون سال دیگه همین موقع میای میگی چند ماه دیگه میرم دانشگاه مورد علاقم تو رشته ای که دوسش دارم🤍کم نیار عزیزم خیلی چیزا تقصیر تو نبوده ولی آیندتو بساز بعدش شیرینه😍💕

کاربری مال ۲ نفره🦥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطت برام قابل درک هست چون خودمم این روزا رو گذروندم فقط میتونم بگم که این کنکور بعدا برات میشه ما ...

گفتنش آسونه...من الان تو شرایط دق کردنم...مشکلات خانوادگیو کجای دلم بزارم و مثل خوره داره مغزمو میخوره

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

🥲🥲منم مث اسی هستم..ولی خانواده شلوغ..نمیتونم درس بخونم متاسفانه..اکثر وقتا هم دکتر.. شلوغ..رفت و آ ...

دقیقا اون دوستمم روستا زندگی میکرد و تو زیرزمین خونشون درس میخوند

دندون پزشکی مشهد قبول شد

کم نیار دختررر

کاربری مال ۲ نفره🦥
هر چقد که تونستی جواب بده تا بفهمی کجاهارو ایراد داریمشکلت اینه که تو خودت نمیخوای و اراده نمیکنی

من کل مباحثو نخوندم ک بخوام جامع حل کنم خب‌.‌.فایدش چیه پس

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

بعد قبولی متوجه شدم ب هیچ دردی نمیخوره کنکور مشکلات بیشتری هست باور کن حالا الان نمفهمی حق داری ولی ...

😭😭چی بگم..منم میگم میگم بزار برم دانشگاه بینم چخبرع شاید نظرم برگشت...

چی میخونی شما آزاد؟؟

چجور بیخیال شد..میدونی برا ماها ج سخته عزیزم؟اصلا حس خری دارم

میدونم ما هم الان یه کنکوری داریم ولی رفته تو اتاق و یه کوب درس میخونه  بهش گفتیم تو تلاشتو کن بقیشو بسپر به خدا  نتیجه هر چی که شد  .نمیشه بکشیم که طرفو قرار نیست همه رشته تاپ بیارن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
همسن تو بودم فکر میکردم کنکور خیلی مهمهدو سالم موندم پشت کنکوراما نیستفوقش میری دانشگاه آزاد

منم سال دوم هستم پشت..من از اول اشتباه اومدم مسیرو متاسفانه..کاری نمیشه کرد برام؟

ب نظرت من ی آدم گناهکار کثیفم؟؟

من کل مباحثو نخوندم ک بخوام جامع حل کنم خب‌.‌.فایدش چیه پس

اگه نمیخوای قبول شی خب همین الان جا بزن و تمومش کن برو پی‌ یه کار دیگه 

تقریبا ۳هفته مونده تو اصلا بیا ازمون جامع نزن 

کتاباتو جمع کن 

اون مباحثی که مهمن رو بخون فقط

دقیقا منم همین،شاگرد زرنگ بودمسال کنکورم خیلی سال سیاهی بود برامولی رفتم دانشگاه آزاد، اصن همین که ا ...

اره بابا منم همش خدمو سرزنش میکنم چرا یکسال پشت موندم 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️