2777
2789
عنوان

تو رو خدا کسی بوده درماتیت داشته باشه و خوب شده باشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 22 پست
ببین خواهر من خیلی درگیرش بود اما الان خیلیییییی کم ، هر از گاهی میاد فردا ازش میپرسم پیامم ریپلای ب ...

سلام عزیزم خوبی از خواهرت پرسیدی برای درماتیت؟

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی از خواهرت پرسیدی برای درماتیت؟

درماتیت در اصل با دارو شیمیایی ۹۹٪ غیرممکنه درمان بشه
چون تا وقتی رژیم غذایی رعایت نکنی همچنان این مشکل باهاته.
پرهیز از خوردن : غذاهای با طبع گرم و خشک - فست فود (چندوقت یبار اشکال نداره) - استفاده زیاد از ادویه جات داخل غذا - و از همه مهمتررر فلفل و غذاهای تند ....
بادوم زمینی، انواع سس ها ، گردو ، تخم مرغ و بادمجون هم تا جایی که میتونی نخور

هروقت قرمزیای پوستت زیادی بود میتونی از پماد ان ان (تریامیسونولون) استفاده کنی ، شب بزنی و صبح بشوری. این پماد رو فقط روی قرمزیا باید بزنی و تا جایی که میتونی بهتره ازش استفاده نکنی هروقت مجبور بودی بزن.

اگر خوراکی با طبع گرم خوردی بعدش یچیز با طبع سرد بخور.

اگه پوستت خشکه بعد از هربار شستن صورتت آبرسان بزن و اگه پوستت چربه فقط همون آبرسان . آبرسان خیلی مهمه حتما رعایت کن

بدنت نباید کم آب بشه ، روزی ۶ لیوان آب رو حتما بخور

عرق شاتره یا کاسنی با پنبه بزن روی قرمزیا ،خنکه خوبه ، حتی میتونی روزی نصف استکان هم عرق کاسنی بخوری ( در این مورد از دکتر طب سنتی هم سوال کنی بهتره چون دکتر مزاجت رو میشناسه میتونه بهتر راهنمایی کنه)

وقتی پوستت قرمزه آرایش هم نکن

دیگه بنا به پوستی که داری ببین نیاز حموم رفتنت چندروز یکباره ، حمومت دیر نشه چون التهاب صورتت بدتر میشه.

کمبود ویتامین دی هم باعث بدتر شدن این مشکل میده ، حتما آزمایش بده.
مورد بعدی که باعث بدتر شدنش میشه یبوسته ، اگه داری درمانش کن.

از شامپوهای ضد شوره اصلا استفاده نکن.
فقط شامپو کتوکونازول ۲٪ بزن. ( اولین بار که رفتی حموم دوبار شامپو رو بزن به سرت ، بار اول سریع بشور و بار دوم مدت دو دقیقه صبر کن بعد بشور.... دو روز بعد دوباره برو حموم یکبار همین شامپو رو بزن و دیگه بعد از اون تا یکماه هفته ای یکبار ازش استفاده کن ، به مرور وقتی دیدی بهتر شدی ماهی یبار بزن)

درماتیت در اصل با دارو شیمیایی ۹۹٪ غیرممکنه درمان بشهچون تا وقتی رژیم غذایی رعایت نکنی همچنان این مش ...

عزیزم دستت درد نکنه خیلی لطف کردی انشالله هر چی میخواید خدا بهتون بده 🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🤲💖💖💖💖❤️❤️💜💜

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
عزیزم دستت درد نکنه خیلی لطف کردی انشالله هر چی میخواید خدا بهتون بده 🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🤲💖💖💖💖❤️❤️💜 ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️خواهر من با این رعایت ها الان دیگه نمیبینم تو صورتش زده باشه ،شما هم رعایت کن انشاالله خوب میشی 

عزیزم دستت درد نکنه خیلی لطف کردی انشالله هر چی میخواید خدا بهتون بده 🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🤲💖💖💖💖❤️❤️💜 ...

سلام عزیزم ....من پیام تو دیدم و گفتم روش درمان خودمم بگم شاید برای شماهم جواب داد.... من تو دوره بارداری دچارش شدم دقیقا دور دهان و گوشه های بینیم و هی وسیع تر میشد.... همیشه ماسک میزدم ...دوره کروناهم بود شانسی ک آورده بودم🙄) من درمانم اینجور بود ک دکتر رفتم خوب نشد .... خودم رفتم دارو خونه ی پماد دکسپانتنول یا اپانتن بهش میگن بزنی نت میاد اسم دقیقش خریدم و مدام چرب میکردم بکنی هر نیم ساعت به ماه نکشید به قدری کم رنگ شد که به سختی دیده میشد... قرص ویتامین Bهم می‌خوردم...فرقی هم نداشت چه گروهش شما بکمپلکس بخور مثلاً.... 

سلام عزیزم ....من پیام تو دیدم و گفتم روش درمان خودمم بگم شاید برای شماهم جواب داد.... من تو دوره با ...

سلام عزیزم دستت درد نکنه که گفتی خدا خیرت بده واقعا دو سه ساله درگیرم خلاص نشدم مرسی که اومدی و گفتی قربونت برم