2777
2789
عنوان

چه اصراری هست که همه حتما بچه داشته باشن ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 136 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوهفته دیگه زایمان سوممه.تا مادر نشی متوجه نمیشی گلم یک لبخندشون تمام خستگی عمرتو میشوره میبرهمنم ...

برام دعا کن سه ساله منتظرم خوشبحالت خدا حافظشون باشه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

ببین عزیزم تا زمانی ک کسی این تفکر رو داره نمیتونه بچه دارشه

ولی خب کسیم ک بچه دوس داره بازم تو موقعیتش خیلی میترسه من سر زایمان دومم داشتم میرفتم اتاق عمل سزارینی بودم از استرس و ترس گریه کردم و به محض بیرون اومدن از اتاق عمل به شوهرم گفتم من دیگه بچه نمیارم 

تصمیمی بوده ک گرفتم منتشم سر هیچ کس حتی بچه هام نیست ولی یه مادرم بالاخره خسته میشه یجاهایی کم میاره

ولی اگه بپرسی بهترین لحظه زندگیت کیه وقتیه ک بچتو میدن بغلت واقعا خیلی قشنگه خیلی با هیچ لذتی برابر نیست

به نظر من ارزشش رو داره خیلی هم داره عشقی که بهت میده هیچ جای دنیا نیست تازه میفهمی شادی یعنی چی خوش ...

دقیقا من از بعد بچم عمر وسنمو حساب میکنم انگار قبلش کامل به باد رفته وبه بطالت گذشته.الان همه خوشی دنیا رو میخوایم باهمسرم که فقط لبخند بچمونو ببینیم

من دوهفته دیگه زایمان سوممه.تا مادر نشی متوجه نمیشی گلم یک لبخندشون تمام خستگی عمرتو میشوره میبرهمنم ...

برام دعا کن سه ساله منتظرم خوشبحالت خدا حافظشون باشه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

سلام. باورم نمیشه بالاخره یکیو شبیه خودم پیدا کردم. بیا بغلت کنم خواهر. منم عینه تو ام. هیچوقت درک نکردم حس خاضی ام واس بچه داشتن ندارم اصلنم قصدشو ندارم. بیا بغلم😔💅🏻😂😂

هنوز کامنتارو نخوندم ولی مطمعنم الان همه ریختن سرت. 

من علاوه براینایی ک شماگفتین درد کلی امپول تحمل کردم ای وی اف بودم بایه عالمه داروی هورمونی، استرس جواب نگرفتن وکلی سختیای دیگه،ولی ارزششو داشت پسرم تازه چندکلمه ای میگه وقتی میگه ماما انگار دنیا مال منه دلم ک بگیره بغلش میکنم آروم میشم دلخوشیم بچمه