2777
2789
عنوان

چه اصراری هست که همه حتما بچه داشته باشن ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 136 پست
سلام. باورم نمیشه بالاخره یکیو شبیه خودم پیدا کردم. بیا بغلت کنم خواهر. منم عینه تو ام. هیچوقت درک ن ...

خب هرکسی به هر حال یه عقیده و احساسی به هر اتفاقی داره و قرار نیست همه شبیه هم باشن 

ولی واقعا مشتاقم بدونم حس کسی که تجربه مادر شدن داشته چیه

چون خودم هنوز این حسو تجربه نکردم و به بچه ، به فرایند زایمان ،به همه چیز بعدش خیلی حس گنگ و گاها بدی دارم !

تا جایی که حتی حس میکنم اگه زمانی بچه دار بشم ممکنه اون بچه رو دوست نداشته باشم ! و ظلم بزرگی در حقش بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که 41 سالمه و با تمام حرفات موافقم و یکی از دلایلی که بچه نخواستیم همین بود

واااای. چقد خوشحالم که تنها نیستم. 

واقعا این دوره زمونه این افکار و هر جا می‌گفتم یا نمی‌پذیرفتن یا حمله می‌کنن.

و منی که 41 سالمه و با تمام حرفات موافقم و یکی از دلایلی که بچه نخواستیم همین بود

من گاهی واقعا برام سوال میشه که چرا من اینقدر خالی از احساس نسبت به این موضوع هستم و شخصی دیگه شدیدا مشتاق !

میتونی امتحانش کنی اگه الکی بود بچه رو بده به یه خانواده که آرزوی بچه دارن اگه الکی نبود و ارزشش رو ...

به نظرم اصلا ایده جالبی نیست ! 😐

مگه الکیه که امتحانش کنم ؟ پای یه زندگی وسطه 😐

من گاهی واقعا برام سوال میشه که چرا من اینقدر خالی از احساس نسبت به این موضوع هستم و شخصی دیگه شدیدا ...

منم مثل شما هستم اصلا اینکه میگند وای نگاه یه لحظه رو به دنیا نمیدم و یا زندگی بدون بچه هیچ هست رو درک نمیکنم چون واقعا نیازش رو اصلا و ابدا حس نمیکنم. زندگی برای من بدون حضور بچه هم خیلی زیباس هم قشنگه...اصلا دلم نمیخواست  کسی رو بدنیا می اوردم که شاهد سختی کشیدن و تلاطم های زندگی می شد ...اینجوری بدون مسئولیت یک موجود بی پناه خیلی خیلی خوشحالترم و راضی تر

واااای. چقد خوشحالم که تنها نیستم. واقعا این دوره زمونه این افکار و هر جا می‌گفتم یا نمی‌پذیرفتن یا ...

نه من اطرافم خیلی هست ..اصلا حس عاشقانه ای که بعضی ها ازش حرف میزنن رو درک نمیکنم. برای من بچه بچه هست اصلا ولع و شور عاشقانه ای برا یمن نداره.

شما خودتون میگید بچه ندارید، اگه بچه داشتید کلا نظرتون برمیگشت

عزیزم اونایی که بچه دارن از زمان مجردی و متاهلی که هنوز یچه دار نشدن علاقه نشون میدن به فرزند پروری. اتفاقا بنظر من قبل بچه اوردن باید تمام جوانب بررسی بشه بعد بچه دار شد‌. مگه کشکه که بگیم اول بچه دار شیم تا نظرمون برگرده ؟ تازه ایا برگرده یا بر نگرده. این جمله که اگه بچه داشتین نظرتون کلا بر می‌گشت خیلی بی‌اساسه به نظرم‌. اومد و برنگشت. بعد چی؟ مگه کشکه خواهر:)))

عزیزم اونایی که بچه دارن از زمان مجردی و متاهلی که هنوز یچه دار نشدن علاقه نشون میدن به فرزند پروری. ...

وای حتی تصورش هم واسم وحشتناکه

یهو یه بچه بیاد وسط زندگیم که بعد پشیمون بشم ندونم باید باهاش چیکار کنم 😬