2777
2789

احساس غربت میکردم اصلا تو اون دو هفته حس خوبی نداشتم...احساس تنهایی میکردم و همکارا دو تا خانم بودن شاید چند سال کوچکتر از مامانم و چند تا آقا همسن بابا و عموهام... خیلی هم خوش برخورد بودن همش میگفتن عمو جون چایی نمی‌خوری ؟ عمو جون پاشو استراحت کن 😂 خلاصه چون خانواده م رو میشناختن هوامو داشتن ولی خب من اصلا احساس راحتی نکردم باهاشون...

حالا سوالم اینه ، من این ترم اگه خدا بخواد فارغ‌التحصیل میشم و از تابستون باید برم سرکار .. خب احتمالا همه ی محیطای کاری اینطوری باشن با همکارای از خودم بزرگتر ... چقد طول می‌کشه راحت باشم ؟ من کلا آدم معذب و خجالتی ای هستم تقریبا ولی خب اگه احساس راحتی کنم دیگه تمومه 😂 شما اینطوری نبودید؟ طبیعیه حس من؟ البته اولین تجربه م بود ..

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

تاره میری جاهای دیگه میفهمی اونجا بهشت بوده

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاره میری جاهای دیگه میفهمی اونجا بهشت بوده

می‌دونم 🤧

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

میشه بگی رشته تحصیلیت چی بوده؟

حسابداری 

سه ماه با سه نفر همکار بودم که یکی همسن مامانم بود یکی۱۲سال بزرگتر یکیم۱۰سال ولی واقعا کنارشون بهم خوشمیگذشت،تو محیط کار اگ حس راحتی نداشته باشی عذاب اور میشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
منم مثل تو بودم تازه میومدم گریه ام میکردم

من فقط گریه نکردم با اینکه آدم خیلی زر زرویی هستم 😂 کاری به کارم نداشتن خودم راحت نبودم داداشم بهم میگه خیلی گوشت تلخی 😐😂

بنظرت رشته مدیریت بازرگانی خوبه؟

والا واقعا اطلاعاتی راجع بهش ندارم اتفاقا موقع انتخاب رشته توی انتخابام بود ولی پیشنهاد مشاور بود من نمی‌دونم چیه ..چرا بد باشه یه تاپیک بزن کسایی که این رشته رو میخونن بهتر میتونن راهنماییت کنن

من فقط گریه نکردم با اینکه آدم خیلی زر زرویی هستم 😂 کاری به کارم نداشتن خودم راحت نبودم داداشم بهم ...

نه من توخونه گریه میکردم دلم میخواست از اون محیط فرار کنم

زودتر بیام خونه پیش خانواده ام

سه ماه با سه نفر همکار بودم که یکی همسن مامانم بود یکی۱۲سال بزرگتر یکیم۱۰سال ولی واقعا کنارشون بهم خ ...

اهه چیکار کنم ؟ چطوری رو خودم کار کنم ؟ من صبحا که میرفتم اداره همکارا جمع میشدن صبحونه میخوردن هی به من اصرار می‌کردن بیا من معذب بودم در این حد

نه من توخونه گریه میکردم دلم میخواست از اون محیط فرار کنمزودتر بیام خونه پیش خانواده ام

تا آخرش حالت خوب نشد؟ من حس خوبی داشتم نسبت به کار کردن فقط حوصلم سر می‌رفت گاهی 

اهه چیکار کنم ؟ چطوری رو خودم کار کنم ؟ من صبحا که میرفتم اداره همکارا جمع میشدن صبحونه میخوردن هی ب ...

باید اعتماد بنفستو ببری بالا،سنم کمتر بود تو محیطی کارمیکردم همه خانم بودن اما حس خوبی نداشتم پیششون سریعتر میخواستم زمان بگذره برم خونه اما الان واسم فرقی نداره تو هرمحیطی باشم خودمو باشرایط وفق میدم اطلاعاتتو ببر بالا حرفی برای گفتن داشته باشی ،رو فن بیانت کار کن البته اگ همکارات سمی نیستن

اگر سمین همون بهتر باهاشون گرم نگیری

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤