2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم گفت اگه برادر زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6554 بازدید | 140 پست
مشخصہ قشنگ کوبیدشون بہ دیوار موندم شما کہ ھمچی تمومی چرا اینو بھت گفتن پس من کہ بنا بہ موقعیتم اینم ...

کسی که قصدش جدال باشه به هر کسی یه چیزی میگه 

به شخص نگاه نمیکنه هدف فقط نیش زدنه 

منم یه عروس معمولی ام و شما هم الهی هیج وقت حرف نابجایی نشنوی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بخدا😂خیلی زشته ادم تو جمع خودشو تحویل میگیرهخو معلومه میزنن میپوکوننت😂

😂😂😂ی سری جاریم گفت من خیلی خوشگلم 

مادر شوهرم گفت اینو تو نباید بگی بقیه باید بگن 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تصور اینکه شوهر من بخواد چنین شوخی زننده ای با زنداداشم بکنه منو نابود میکنه 

چقدر بعضیا بیشعورن 

چطور ممکنهههه 

مگه چقدر با شوهر خواهرشوهرتون صمیمی هستین که روش بشه این حرفو بزنه 

شوهر من کلا ارتباط کلامی برقرار نمیکنه مگر الزامی باشه اونم یه خانوم اضافه میکنه

شوهرای خواهرشوهرای منم همین رفتارو با من دارن

خودتو دوس داشته باش❤️
خب وقتی الکی خودت توهم میزنی اونام اینجوری میگن😐قاپیدن چیه! مگه پشه ای

عزیزم قضیه اینکه من به یکی جواب بله داده بودم اما خانواده شوهرم اومدن التماس کردن گفتن یه جلسه بیا با پسرما حرف بزن شاید نظرت عوض شد. 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بذار پای کم شعوریشون، نمیخواد بری خونه بابات، چرا خوشحالشون میکنی؟؟ شاید توی زندگیت چیزی داری که دار ...

دقیقا👌🏻👌🏻

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
عزیزم قضیه اینکه من به یکی جواب بله داده بودم اما خانواده شوهرم اومدن التماس کردن گفتن یه جلسه بیا ب ...

در نهایت نقاپیدن خودت خواستی

دیگه منت گزاشتن نداره

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

بچه ها زنگ زدم به مادرم گفتم که بابت این موضوع ناراحتم و قراره بیام خونتون باید برم نمیشه بمونم

بچه بازی در نیار ...اینجا جو دادن بهت و شمارو پر کردن 

یه شوخی خرکی کردن شمام واردش شدی با شوخی خرکی بدتر جواب دادن .شما هم جواب دادی 

سر این میرن خونه بابا؟؟؟؟؟

کاربرایی که پرت کردن که رودر رو کن و فلان فردا شما رو یادشونم نیست...شمام خونه بابات نشستی و میگی چرا موضوع کوچیکو الکی بزرگ کردم به خانواده ها کشیدم

چیکبار کردی؟؟

بعد پنج سال از ازدواج ما برادرشوهر وسطی ازدواج کردن

من هرگز جواب نیش وطعنه جاری قدیمی رو ندادم

این عید که جاری جدید رفتن با جاری قدیم سفر و من نبودم ایشون رو چلوندن گذاشتن سر جاش

یهو همه گفتن فلانی عجب عروسی بوده که همیشه این خانم بدخلقی کرده ولی صداش رو بلند نکرده 

من با بی توجهی به حرفاشون و رسمی بودن با ایشون باعث میشم جرقه بزنن و از دایره منطق خارج بشن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه ها زنگ زدم به مادرم گفتم که بابت این موضوع ناراحتم و قراره بیام خونتون باید برم نمیشه بمونم

واااا نری هااا 

مگه بچه بازیه هر چی شد بری خونه مامانت

خودتو دوس داشته باش❤️

زنگ بزن مادرت بیاد

همونجا روبه رو کنن که کی تو رو خواستن بندازن گردن اینا

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤