2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم گفت اگه برادر زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6554 بازدید | 140 پست
می‌خوام بگم بریم با مامانم رودررو کنیم و من بعد میرم خونه بابام دنبال عروس بگرد

سعی کن زیاد صحبت نکنی

سکوت کن و قوی باش

اون بیشعور که حرف بدی زده و سبک بازی درآورده

مادر شوهرتم پی حرفش رو گرفته میتونست بزنه تو دهنش

همسرم لال بوده

البته صورت خوشی خوشی نداشته دهن به دهن بذارید...

الان حساس شدی

بگو حالم خوب نیست و از صاحب مجلس اجازه بگیر برو خونه ت یا خونه پدرت

هیچی هم نگو داد و بیداد نکن

اما از فرصت استفاده کن و رابطه تو رسمی تر کن تا دیگه جرات شیرین زبونی پیدا نکنند

در فرصتی مناسب با مادرت هم صحبت کن تا در کمال آرامش با مادر همسرت صحبت کنه و بگه که اجازه نمیده با دخترش همچین برخوردی بشه

کلا نظر من اینه که انقد محترمانه و جدی برخورد کنید که خودشون خجالت بکشن از حرفاشون

و الا کولی گری رو همه بلدن...به همسرت هم نق نزنی که حرف بدتری می‌کنه و کلا دلت می‌شکنه

بذار بفهمه که ناراحتی و حوصله هیچ کسی رو نداری

دهن به دهنش نذار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بری خونه بابات یعنی کم اوردی،شوهرتم قشنگ پر میکنن عقلت کجاس اونا همین دعوای شمارو میخوان نزار به هدفشون برسن بری خیلی کم عقلی میکنی دوسرباخت میشی من خودم ۱۲ساله متاهلم بچه نیستم که بخوام راهنمایی بیجا کنم

بچه ها زنگ زدم به مادرم گفتم که بابت این موضوع ناراحتم و قراره بیام خونتون باید برم نمیشه بمونم

استارتر اگه این کار را بکنی یعنی خیلیییی بچه ای. یعنی هنوز مدیریت بحران یاد نکرفتی! یعنی هرکسی میتونه شما را با دو تا حرف که باد هواست بهم بریزه! 

مگه باید همه چی را جواب داد؟؟؟

مگه باید با همه قطع رابطه کرد؟

چرا زندگیت را بهم میریزی؟

اون یه حرف مفتی زد ول کن.

حالا هیچ تصمیمی نگیر،انکار خیلی ناراحتی، توی کامنت قبلی گفتم اروم برو با خواهرشوهر حرف بزن ولی ناراحتی، برو خونه، بدون هیچ حرفی تا صبح سر کن اروم شدی یه تصمیم بهتر بگیر

امشب سکته نکنم خوبه

برای یه حرف سکته؟؟!!

خیلی حرف نشنیده ای اسی، شما برای بی شعوری دیگران نباید زجر بکشید، بعضیا لیاقت جواب دادن ندارند، این حرفهایی که به شما زدند حرفهایی بوده که دیگران به اونا زده بودند حالا ازعقده به شما گفتند.

با همسرت هم دعوا نکن سر جواب ندادن، چون میکم اکثر مردها جواب نمیدن. 

خیلی خره.. مادرزن و برادرزن دلسوز بچه خودشونن یه گند بالا بیاره دیگه هیچکی ادم حسابش نمیکنه..

آدم خوبه همه رو داشته باشه باسیاست باشه ..

مطمئن باشی این رفتاری که باتو میکنه با تک وتوک ادما کرده 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم