2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم گفت اگه برادر زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6554 بازدید | 140 پست
خودشو کوچیک کرده جاری منم حرفی با همین فحوا بهم گفتنمن گفتم بله همینطوره.

جاریتو ی عکس سہ در چھار بدہ ازش 

بگم بچہ ھای بالا دھنش سرویس کنن 

بیشعور دارہ با رفیق ارزوھای من زندگی میکنہ این چی بود گفتہ 

ملت ارزو دارن باھات نشست برخاست کنن 

به شوهرت پیام بده از بی غیرتیت  و بی شعوری شوهر خواهرت حالم بده زودتر بلند شو بعد دست خواهرشوهرتو فشار بده بگو تا شوهرت ادب نشده متاسفانه نمیخوام ببینمتون  شبتون خوش . اصلا هم خونه ی بابات نرو برو خونه ی خودتونه شوهرتو بشور بزار کنار تا مجبور شع مامانشو ادب کنه بجنب دختر نشین بیشتر از این

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار رو کردی وقتی خودت نتونستی جواب بدی انتظار نداشته باش همسرت در لحظه چیزی میگفتناونم جایی ک ...

تقصیر مادرشوهرمه. برای اینکه یعنی ارزش پسرشو ببره بالا گفته مادر عروسم اومده گفته دختر منو بگیرین

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
جاریتو ی عکس سہ در چھار بدہ ازش بگم بچہ ھای بالا دھنش سرویس کنن بیشعور دارہ با رفیق ارزوھای من زندگی ...

🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکشتت دختر مردم از خنده .

من با همین ارامش پدری ازشون دراوردم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

تقصیر مادرشوهرمه. برای اینکه یعنی ارزش پسرشو ببره بالا گفته مادر عروسم اومده گفته دختر منو بگیرین

کلا ننه هاشون بیشعورن

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

من گفتم منو از دست خواستگار قاپیدن گرفتن مادر شوهرم گفت مادرت اومد گفت دخترم و بگیرینبخدا مادرم این ...

خب وقتی الکی خودت توهم میزنی اونام اینجوری میگن😐

قاپیدن چیه! 

مگه پشه ای

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن