2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم گفت اگه برادر زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6554 بازدید | 140 پست
نه بزن ب شوخی ولی حرف بزن نذا تو دلت بمونه دختر ضعیف نباش حداقل بگو احترام میزبانو دارم چیزی نمیگم

الان‌که گذشت دیگه همون موقع باید یه چیزی میگفت 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بزن ب شوخی ولی حرف بزن نذا تو دلت بمونه دختر ضعیف نباش حداقل بگو احترام میزبانو دارم چیزی نمیگم

بله بلند گفتم بخاطر شما سکوت میکنم و میزبان هم گفت خیلی پدر مادر داری من خیلی به پدر مادرت ارادت دارم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

استارتر شاید شما باهاشون خیلی شوخی دارید، چون جاری منم توی جمع خیلی باهاشون شوخی میکنه اونا هم بعضی از این دست حرفها را بهش میزنند من هیچی نمیگم کسی هم این حرفها را نمی زنه.

میدونم کار اونا خیلیییی اشتباه بوده و هیچ توجیهی نداره ولی اگه خودتون اهل شوخی و خنده توی جمعشون هستید و با شوهرخواهرشوهرتون راحتید مقصر خودتونید. البته این از بی تربیتی طرف مقابل کم نمیکنه

دوست دارم بگم اما بخاطر صاحب مجلس مجبورم

نه در جواب باید بگی من الان چی باید بگم که حقیرتر از چیزی که هستین نشین .بابام بهم یاد داده مقابل ادم حراف فقط سکوت کنم که سکوت بهترین جوابه واسشون ‌

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

چون قصد این ادمها اینه بین زن و شوهر دعوا راه بندازنمن این اجازه رو بهشون نمیدم

آره دقیقا درسته ولی معنی این کلمه ای که شما گفتین چی بود این رونفهمیدم

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
بله بلند گفتم بخاطر شما سکوت میکنم و میزبان هم گفت خیلی پدر مادر داری من خیلی به پدر مادرت ارادت دار ...

بهترین کار رو کردی 

وقتی خودت نتونستی جواب بدی انتظار نداشته باش همسرت در لحظه چیزی میگفتن

اونم جایی که مهمان هستید .

فقط با ارامش ولی صریح بگو بعد از این توی مجلسی که ایشون باشه میل ندارم بیام چون قصدشون دعوا بین من و شماست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

استارتر شاید شما باهاشون خیلی شوخی دارید، چون جاری منم توی جمع خیلی باهاشون شوخی میکنه اونا هم بعضی ...

نه راحت نیستم باهاشون همیشه لبخند رو لبمه اما مضحک نیستم همیشه حریم حفظ میکنم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم