2777
2789
عنوان

معلمم مربی بهم گفت حقوقت و ریختنی

407 بازدید | 27 پست

من کلاس نقاشی میرم ماهی ۴۰۰ 

شنبه هفته بعد دومین ماه میشه 

من ماه قبل هزینه رو کامل دادم 

شنبه هفته بعد میشه ماه جدید 

مربی همش پیام میدادم شماره حساب داری ریختی ؟؟ 

گفتم تا شنبه میریزم 

آخر نوشت اگه حقوقتون و نریختن عیب نداره بیایید بهدا میدین 

آخه ۴۰۰ تومن چیه که منتظر بمونم 

بهم برخورد نوشتم عزیزم هنوز که شنبه نشده ۴۰۰ اومد چیزی نیست که منتظر حقوق بمونم 

حرفم بد بود ؟ روم نمیشه برم کلاسش 

نوشته شرمنده منظوری نداشتم 

نه خوب گفتی حداقل یک روز بگذره آدم شماره کارت می‌فرسته 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مربی ورزشم اینطوری بود 

هنوز ماه شروع نمیشد میگفت بزنید ... با این که من بهشون گفته بودم آخر هر ماه بعد جلسات میزنم هیچ وقت هم بدقولی نکردم 

اینجور آدما ، باعث معذب شدن و شرمندگی آدم میشن واقعا😅

با اینحال بگو نه خواهش میکنم ، ان‌شاالله تا شنبه واریز میکنم

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
من مربی ورزشم اینطوری بود هنوز ماه شروع نمیشد میگفت بزنید ... با این که من بهشون گفته بودم آخر هر ما ...

اره آخه گفت حقوقت بهم برخورد 

وگرنه اولش محترمانه نوشتم 

۴۰۰ تومن چیه منتظر حقوق باشم 

همونجا هم ریختم بعد گفتم میشه عکس بفرستم ببینی