2777
2789
این سوالمم جواب بدین .اشتباهی که من باعثش شدم این بود که شوهرم و داداشامو دامادمون رفتن جلو درخونشون ...

بهتون گفتم به هیچ وجه خودتون اقدام نکنید 

فقط قانونی برو جلو 

تهدید حتی اگر عملی نشه ، جرم داره 

نکنیییییید 

از طریق قانون حقتو بگیر 

به خانوادت بفهمون توهین ، تهمت ، تهدید حتی اگر عملی نشه جرم داره 

کار رو بده دست وکیل ببین چجور پولتو زنده میکنه 

به وکیل با وجدان و خوبی بده 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
این سوالمم جواب بدین .اشتباهی که من باعثش شدم این بود که شوهرم و داداشامو دامادمون رفتن جلو درخونشون ...

تهدید کردن جرمه یکی اومده بود پیش خواهرم بخاطر فوش دادن طرف ۲۰ میلیون دادگاه بهش رای داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پادو چیز بدی نبود کسی ک دنبال کار کسی هستوکیل دوهزاری یا صدهزاری همشون همینن خوبه من خواهرام وکیلن ه ...

بیسواد و خالی از شعور به شخصیت خودت و خانوادت بیشتر میاد 

ریپ نزن دوزاری 

معلومه یکی از اطرافیات مرکز قبول شده ۲ تا کلمه حقوقی یاد گرفتی 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
بهتون گفتم به هیچ وجه خودتون اقدام نکنید فقط قانونی برو جلو تهدید حتی اگر عملی نشه ، جرم داره نکنییی ...

الان داداشم بی عقلی کرده 🥲🥲راهکاری هست؟؟

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
خواهش میکنم کمکم کنید شوهر من مصالح ساختمانی میفروشه .بعد به سفارش یه نفر واسه یه اقایی مصالح برد تو ...

ابتدا یک اظهار نامه مبنی بر پرداخت الباقی بدهی ارسال کنه.

اگر پرداخت نکرد دیگه بره دادخواست بده

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.