2777
2789

حقیقتا اسمم خیلی بد نیست ولی خوب ازش خوشم نمیاد دوستش ندارم مشکل فقط خانوادمه که این چیزا براشون دلقک بازی به قول خودشون محسوب میشه و قبول ندارن این کارا. ولی من خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم. اگرم عوض کنم فقط کسایی که در اینده باهاشون سرکله میزنم با اسم جدید صدا میکنن قدیمی ها که اصلادوست ندارم بهشون بگم بگمم مسخره میکنن اسمم نرگسه.  اسم های آیسان و نیلا رو خیلی دوست دارم.😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین خانواده کم اطلاع و نااگاهی  به هرحال به خواستت احترام نمیذارن و  با همون اسم قبلی صدات میکنن پس خودتو اذیت نکن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

همچین خانواده کم اطلاع و نااگاهی به هرحال به خواستت احترام نمیذارن و با همون اسم قبلی صدات میکنن پ ...

خانواده مهم نیست. امسال میرم دانشگاه دوست داشتم دیگه تو دانشگاه محل کار حتی ازدواج با اسم جدید باشم. ولی جرئت عوض کردنشم ندارم 😂

من اسممو عوض کردم به بابامم نکفته بودم😅 بعدا با شناسنامه ام کارداشت فهمید شوکه شد. 

ولی منی که اسممو عوض کردم دارم بهت میکم اسمت قشنکه اسم عوض کردن دردسرای خودشو داره.

آیسان مگه پسرانه نیست؟؟؟مورد بهتری برای تاپیک پیدا نکردی عزیزم؟؟؟؟؟

در اصل اسم دختره

دغدغه‌اش این بوده براش تاپیک زده عزیزم ، مشکلش چیه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹