2777
2789
عنوان

می‌خوام یواشکی اسممو عوض کنم از اسمم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 59 پست
من اسمم نرگس به نظرم فقط آدمای خاص اسمشون نرگسه ولی اعتقاد دارم اسم رو سرنوشت تاثیر میزاره من که نرگ ...

حالا من با بعد مذهبی بودن مشکلی ندارما. ولی خوب نرگس در واقع اسم گله. اما فامیلای ما ول نمیکنن. هی میگن مادر امام زمان  عمم که صدام میکنه نرجس.  خیلی عصابم خورد میشه.  در صورتی که نرگس اصلا اسم ایرانی باید باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای اسم جدید بزاری به معنیش دقت کن و اینکه رو سرنوشتت تاثیر میزاره منم اسممو دوست دارم ولی نر ...

اگه اسممو عوض کنم یعنی ممکنه سرنوشت بهتر بشه ؟ یا چون از بچگی نرگس بودم نرگس میمونم ؟😀

حالا من با بعد مذهبی بودن مشکلی ندارما. ولی خوب نرگس در واقع اسم گله. اما فامیلای ما ول نمیکنن. هی م ...

من ابتدایی بودم یکی میگفت اسم مادر امام زمان نرجسه حالمو بهم میزد فازشونو نمی‌فهمم که میگن نرگس یا نرجس درحالیکه یکین راستشو بخوای به نظرم نباید اسمهای مذهبی بزارن رو بچه ها 

☃️

آخه من خودم اولش دوست داشتم. نمی‌دونم چرا هرچی مادر شوهره و خانم سن بالاس اطرافم اسمش نرگسه. مامان ب ...

منی که ۳ ۴ تا همکلاسی نرگس داشتم دوران راهنماییم همشونم چقدر دخترای گلی بودن

Medical Student 🩺

همدردیم پس. باز زهرا از مد نمیفته. من هرکس دیدم اسمش نرگس بوده ۵۰ به بالا بوده از شانسم. دوران مدرسه ...

وای نه خیلی بده درد من اینه که تو کلاس و بیرون هر جا میرم خیلی زهرا هست کلا اسم پرتکراری حتی اسم خاله و دخترخاله و داییمم هم زهراس بعد همش بیرون با فامیل صدام میزنند خیلی رو مخمه