2777
2789

عزیزم من خودم الان علایم خاصی ندارم فقط گاهی کمردرد در کل بدنیستم فک کنم چون هنوز زوده آخه تازه دارم میشم شش هفته

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم خواب دیده بچم پسره 

تعبیر خواب رو نگاه کردم دیدم نوشته خواب ببینید پسره دختر میشه

نمیدونم راسته یا نه

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
پس علم تعبیر خواب هم رفت زیر سوال😂😂😂 آخه میگن ،اگه خواب دیدی پسر میاری ،دختره و برعکس

ولی من برعکس شنیدم میگن مادر هر چی خواب ببینه همونه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
عزیزم من خودم الان علایم خاصی ندارم فقط گاهی کمردرد در کل بدنیستم فک کنم چون هنوز زوده آخه تازه دارم ...

کمر درد نشونه پسره

من سر پسرم کمر درد داشتم شاد و سرحال

خیلی هم زبر و زرنگ بودم

اما الان نه خیلی بیحالم همش خوابم میاد کسلم

حوصله غذا درس کردنم ندارم

هر چی هم می خورم حالت تهوع دارم الان 8 هفته هستم دو هفته است اینجورم

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من

عزیزم شما ک میگید برعکسه بنفش پسره ببینید این مطلبی ک فرستادم چی نوشته

نظرتون چیه

کمر درد نشونه پسره من سر پسرم کمر درد داشتم شاد و سرحال خیلی هم زبر و زرنگ بودم اما الان نه خیلی ...

راستش منم یه دختر دارم میخواستم اینیکی پسر بشه

تا حالا ک نفهمیدم

منم دوست دارم دومی دختر بشه چون خدا یه پسر بهم داده

بازم هر چی خیره ولی اگه دختر باشه دیگه نور الا نور میشه😍😍😍

😈😈😈😆😆😆

بانو ببین دارم تمام سعیمو میکنم یه روش بدست بیارم فعلا هیچچچچچ

من سر پسرم حلقه و زنجیر رو انجام دادم درس بود 

الانم باردهرم امتحان کردم دختر شد باید ببینم سونو چی میگه البته حلقه و زنجیر طبق طب ابن سیناس

و کلم رو خانم پسر خالم انجام داد درست نبود براس

افوض امری الی الله ان الله بصیر بلعباد