2777
2789

تست کلم بنفش تقریبا درسته. اما بنفش پسره و صورتی و قرمز دختر.

مثل کاغذ تورنسل هست. محیط اسیدی قرمز رنگ میشه و حالت خنثی بنفش. و در بارداری دختر معمولا ادرار حالت اسیدی داره.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن با ادرار اول صبح بزنید راستش اینو مثال نقضشو چن جا دیدم ولی خب بازم خواستم ببینم دوستان چ کردند ...

من بیشتر به دختر میخورد چیزایی که امتحان کردم و حالتام ولی خودم سه بار خواب دیده بودم که یه پسر دارم و البته به شوری هم علاقه داشتم مثلا دوغ یا آلبالو با نمک خیار با نمک کلا دوست داشتم به غذام نمک بزنم

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
معذرت اخه یکی بود اسم کاربریش یه دونه پسرم بود ولی اسم دخترش همدم بود بخاطر اون گفتم 😏

بله میشناسم اون دوستمون رو. اتفاقا زمانی هم که باردار بود یه بار بهم گفت میخوام اسم دخترمو بذارم همدم. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

من خودم نمک و بگین پدر رو تست کردم بگین پودره کف کرد مث دلستر اومد بالا

نمک هم همینطور روش ابر مانند شد و حبابهای ریز از سطح نمک به بالا میومد 

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
من بیشتر به دختر میخورد چیزایی که امتحان کردم و حالتام ولی خودم سه بار خواب دیده بودم که یه پسر دارم ...

خب الان بچه چیه؟

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من