2821
2789

شوهرم زده پام شکسته و پاک همچنان داخل گچ هست

حدود ۶ هفته پیش زد و تا الان شکایت نکردم

فرصت شکایت دارم؟؟؟

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آثار که نه هیچی نشد نه زخم ن کبودی فقط با لگد کوبید پام شکست که عکسای رادیولوژی هست

اونا رو نگه دار و همینطور مدارک پزشکی قانونی کا بعدا بتونی به عنوان مدرک طلاق ازشون استفاده کنی 

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

اونا رو نگه دار و همینطور مدارک پزشکی قانونی کا بعدا بتونی به عنوان مدرک طلاق ازشون استفاده کنی

شکایت نکردم هنوز 

پزشکی قانونی هم نرفتم

میتونم ینی الان؟نمیگن چرا دیر اومدی چرا زودتر نیومدی؟

نه بابا ولی قبلش حتما با یک وکیل مشورت کن

به دلیل وجود مرد در سایت و یک سری کاربر زن نما ، درخواست دوستی پذیرفته نمیشود پس هر حرف و سوالی که از من دارید داخل همین تاپیک ها بپرسید مرسی

شکایت نکردم هنوز پزشکی قانونی هم نرفتم

حتما برو

کاش قبول کنن😢

حقیمت رو بهشون بگو و همینطور هم بگو که از ترس شوهرم نیومده بودم 

حقیمت رو بهشون بگو و همینطور هم بگو که از ترس شوهرم نیومده بودم

هم ترس دارم ازش هم که درد شدید دارم نمیتونم تنها جایی برم

هم ترس دارم ازش هم که درد شدید دارم نمیتونم تنها جایی برم

به یک فرد قابل اعتماد بگو....مثلا دوستت یا خواهرت یا دختر خاله ای کسی و....

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792